2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تا بعد از ظهر سر کارم 

سه تا ورزش رو همزمان انجام میدم 

شب خسته و کوفته میرسم خونه جنازه

اینقدر وسط هفته خسته میشم که جمعه دوست ندارم از خونه بیرون برم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

کتاب صوتی گوش میدم

یه دسر یا کیک درست میکنم 

بیرون هم میرم حتما چون تو خونه تنهام

فیلم میبینم و کارای عادی...هرچند وقت با دوستا بیرون میریم

البته همه اینارو همیشه انجام نمیدم گاهی هم فقط میخوابمممم

🎀🌸🍓🌱

از لحاظ مجرد بودن اره راضی ام

الان که تابتسونه :باشگاه،درس،یادگیری یه مهارت کامپیوتری،زبان خوندن،انجام روتین پوستی،کتاب خوندن،مدیتیشن،گوش دادن به پادکست،فیلم و سریال دیدن،گوش دادن به موسیقی،اینستاگردی،گاهی وقتا دیدن دوستام و معاشرت باهاشون،یادگیری زبان دوم،نقاشی

از صبح که بیدار بشم هیچی نمیخورم فقط یه کم شب غذا میخورم 

بقیه روز هم با خواهر زاده ام بازی میکنیم 

هفته ای یکی دوبار هم تمیز کاری و جارو 

هیچ دوستی ندارم نهایت بیرون رفتنم با خواهر زاده ام میریم سوپری سر کوچه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دوره زبانمو میبینمو تمرین میکنمو میخونم

فیلم میبینم

اینستا میچرخم

کارای خونه رو میرسم کمو بیش

روستاییم میرم بیرون خونه، تو طبیعت میگردم 

عکس و فیلم میگیرم واسه خودن کلیپ درست میکنم ووو