2777
2789
عنوان

نگهداری سه قلو

325 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی تجربه فرزند سه قلو داره فامیل ما دور از شهر پدر و مادر خودش و همسرش به شهر دیگه ای مهاجرت کرده و به خاطر کار شوهرش امکان برگشت ندارند الان سه قلو بارداره و سه ماه دیگه به دنیا میاند از شدت استرس گریه میکنم بچه ها ۲ تا دختر و یه پسر هستند اگر کسی ایده و راهنمایی داره بی زحمت بگه. ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دست کمک میخواد ولی غیر ممکن نیست بزرگ کردن ۳ قلو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

حتما کمکی لازم داره حالا یا پرستار یا مادرا همکاری کنن

تو اقوام داشتیم مادرای دوتا کمکشون کردن ماشاالله الان دبیرستانین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

باید پرستار بگیره یا یکی بره کمکش خانواده شوهر اگه نزدیکن باید کمک بگیره   یا مادرش بره  بچه سه قلو خیلی سخته  اگه پرستار بگیره بهتره  چون تا دوسال واقعاً سختش میشه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این فلاسک بزرگها بخره و توش هر صبح آب جوش درست کنه تا آماده باشه برای شیر خشک.

آخر هر هفته بچه هارو بسوزه به شوهرش و چند جور غذا درست کنه و فریز کنه و آخر هر هفته چیزهایی مثل بادمجون و پیاز و ... به مقدار زیاد درست کنه و بسته بندی کنه.

شبها که همسرش میاد بچه ها رو دو ساعتی بسپره به همسرش و بره بخوابه تا اگه قرار شد شب بیداری بکشه بدنش بکشه.

زیاد تو قید و بند تمیزی خونه نباشه. اگه بتونه بچه هارو عادت بده سر شب بخوابند انرژیش در طول روز بیشتر حفظ میشه.

همیشه یه سبد بزرگ داشته باشه و آخر شب همه وسیله های کف خونه رو بریزه توش و صبح مرتبشون کنه. اگه می‌تونه ماشین ظرفشویی هم خیلی کار رابندازه و بخردش

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!