2777
2789
عنوان

نامزدم چقد بهم بده

201 بازدید | 17 پست

خسیس محسوب نمیشه ؟

پشت سرشون گفتن خسیس هستن ،وضعشون هم خوبه 

بعد من بخاطر اینکه بفهمم خسیس هست یا نه ،چون خودم دست و دلباز هستم و با آدم خسیس نمیتونم بسازم 

با اینکه اگه خانواده بفهمن که ازش پول گرفتم  اصلا خوششون نمیاد 

ولی مجبورا گفتم نت ندارم ، سیمم همراه اوله برام ۱۲ گیگ چند ماهه گرفت 

بازم ۵۰ تومن شارژ زدم برام 

ولی من انتظار ۲۰۰ ، ۱۰۰ داشتم حقیقتا 

یا لباس براش فرستادم ، البته ارزون بود ،گفت دو دست بگیر گفتم باشه ، یعنی دو دستش میشد ۲ و نیم ، باز من فرا تر رفتم یه چی دیگ هم اضافه کردم ببینم خسیسه یا نه ، مخالفت نکرد 

و دوباره هم اتفاقی گفتم میرم خرید ، دو تومن برام زد ، میگم شاید هنوز همو زیاد نمی‌شناسیم 

ولی بنظرم این که وضعش خوبه کاش ۵ تومن میزد ، یا حداقل ۳ تومن 

نه دو تومن ، آخه یه شومیز یکو دویس 

حالا اینجانب ترسیدم که نکنه الان داره خودشو اینجوری نشون میده بعدا بدتر شه؟! بدبینی

یا همینه و عوض نمیشه  ، خنثی بینی

و یا اینکه فک کرده هنوز چیزی بینمون نیس بعدا بهتر میشه ، مثبت بینی و مشنگی 

وا بدبخت خوب داده که کجاس خسیسه

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم که ما وضعمون خوب نیسولی ۵۰ تومنی شارژه دیگه ؟ مثل ۵ هزار قدیممی‌بایست ۲۰۰ تومن شارژ میکرد خطمو

چه خبره مگه نت هم نگرفت 

خسیس نیست اما ولخرج هم نیست 

متعادله 

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗.         27 مرداد 1404 نشد که‌معلم بشم 🥀

والا همینم از خدات باشه من ی ساله عقدم 1700 کلا برام فرستاده چن روز پیش دعوا کردم مادرش گف هنو اینجور اینجوری زیاد یخت میگیری 

اخه این حقه منه بخدا وضع مالی خودمنم خوبه و اونا هم وضعشوک خوبه ولی این قدبز عاطفه نمیشه

تو رو خدا حس دخترای پولکی رو نده بهش شارژ کن خطمو خیلی زشتهههه🤦🏻‍♀️

نگفتم که 

بیرون بودیم زنگ زد که چرا تلگرام پیام دادم جواب ندادی 

بعد من هم از عمد نگفتم واقعا 

گفتم نتو باز کردم فک کردم پیام ندادی نگو نتم تموم شده بوده 

تو خونه هم به وای فای وصلم 

بعدش برام نت زد 

وگرنه من اصلا انتظار نداشتم 

هنوز اول راهی کلی برات خرج کرده کجاش خسیسه !!!

برای شناختنش باید زمان بذاری 

شما هنوز شروع نکردی داری ازش خرجی می‌گیری شاید رفتارت حس خوبی نده 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .