2777
2789

واقعا باعث میشه یه سریا واسه پربازدید شدن با احساسات کاربرا بازی کنن

نمیدونم فلانی مرده

فلان کسم مرده

ینی چی آخه

وقتی میبینم زیرش همه باور کردن اعصابم خرد میشههه نمیتونم اروم بمونم

توروخدا نکنین

گناه دارن کاربرا

برین رمان بنویسین اگه خیلی ذهن سناریو نویس و فعالی دارین

مرسی اه

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

موافقم باهات 

حالا مردن ک هیچ ی عده دروغای غیرقابل باوری میگن ک عقل سلیم نمیتونه باور کنه دروغشو با استدلال برملا میکنی ی کودن بی مخ ابله بی فرهنگ شروع میکنه ب فحاشی برا دفاع از دروغ استارتر

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهات حالا مردن ک هیچ ی عده دروغای غیرقابل باوری میگن ک عقل سلیم نمیتونه باور کنه دروغشو با ا ...

تاپیک نزدی ها شیطون بلا😂🌚

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

موافقم باهات حالا مردن ک هیچ ی عده دروغای غیرقابل باوری میگن ک عقل سلیم نمیتونه باور کنه دروغشو با ا ...

دقیقااا

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

دقیقااا

چند ماه پیش ی کاربری تایپیک زد خواهرم از عصری رفته خونه دوس پسرش و تا الان ک مثلا ۱ شبه هنوز نیومده مامانمم رفته مسافرت

من گفتم مگه میشه مادری دختر ۱۶_۱۷ سالشو توو خونه تنها بذاره اگ بدونی ی کاربر دیگه چقدر بهم توهین کرد هنگ میکنی پشت بندش بقیه شروع کرد ب ریپلی کردن کامنت من

حافظه گوشیت پر میشه اخر 😂😂

بیا پربازدید رو ببین خواهرش فوت کرده هرکی از راه رسیده میگه ی کسیم مرده اومدم تایپیک زدم کاربرا همدردی کردن

آیا حق ندارم شات بگیرم؟🤣

بیا پربازدید رو ببین خواهرش فوت کرده هرکی از راه رسیده میگه ی کسیم مرده اومدم تایپیک زدم کاربرا همدر ...

حق داری والا اصلا حافظه گوشیت پر شد بیا گوشی منم هست🤣

ولی خدایی مشخصه فیکن من بابا بزرگم پارسال فوت شده بود سنشون هم بالا بودا ولی تا ۲ روز تویه شوک بودم بعدشم درگیر مراسمو پذیرایی و حلوا بپزو این داستنا من نمیدونم اینا چه شکلی میان سایت😐🤦🏻‍♀️

حق داری والا اصلا حافظه گوشیت پر شد بیا گوشی منم هست🤣ولی خدایی مشخصه فیکن من بابا بزرگم پارسال فوت ...

والاااا🤣🤣🤣

منم مامان بزرگم فوت شد اصلا شوهرمو گم کردم نمیدونستم چی ب چیه مغزم کار نمیکرد

بعد اسی تایپیکش زنجیر وار شده شوهر خواهره رو خواهرش اسید میپاشه بعد گم و گور میشه خواهر اسید بخاطر اسیدپاشی میمیره واسه اینکه نگیم مگه کسی با اسید میمیره؟ گفته بیماری‌های دیگه ای هم داشته 

والاااا🤣🤣🤣منم مامان بزرگم فوت شد اصلا شوهرمو گم کردم نمیدونستم چی ب چیه مغزم کار نمیکردبعد اسی تا ...

عه من بقیشو نخوندمممم

عجب داستانی😐🤦🏻‍♀️