2777
2789
عنوان

شوهرم گناداره دلم واسش میسوزه

369 بازدید | 26 پست

من استراحت مطلق بارداریم خب

شب شاممو داد ظرفارو شست دوباره ناهار فردارم درست کرد گذاشت یخچال ظرفارو شست بعد گفت تا6 ماه دیگه کلی دلم واست تنگ میشه میخاستم گریه کنم رابطه ممنوعیم ما بهش گفتم بهم خیانت میکنی گفت این چ حرفیه جوجوی من تو شکم توهه بعد ناراحت شد گفت یعنی اینقد من نمیتونم خودمو کنترل کنم اونم فقط شش ماه ما ک مجردی تحمل کردیم اینم روش خیلی ناراحت شد گفتم بهم خیانت میکنی نباید میگفتم نه بهش با لج گفتم خیانت نکنی یوقت برات بپا میزارم  من شوخی کردم ولی اون جدی ناراحت شد شوهرم خیلی مرد خوبیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم استراحت مطلقی؟ نینیت مبارک 

چرا همه چی تعطیل میکنی سر خود 

صد تا راه هست که خودتو همسرت به ارامش برسید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی ک باخوشی این روزارو تموم کنین به اون خوشیه برسین عشق کنین😍

تواین جور مواقع ادمابیشتر قدرهمو میدونن به دوست داشتن هم پی میبرن الهی کنار نینیتون عمر عشقتون طولانی باشه🦋

برامنم دعاکن اگ میتونی🥲

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

اخی پیر شید به پای هن

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.