2777
2789
عنوان

کسی هست با خانواده شوهرش صمیمی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست

منو زن داداشم صمیمی هستیم ،خواهرشوهرم‌‌و خودم هر دو درون گراییم بیشتر به هم که میرسیم سکوتیم ولی مشکلی هم باهم نداریم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عروستون بهتون احترام میذاره، جواب حرفاتون را نمیده، اگه کاری کردید که خودتون هم میدونید زشت بوده و عروس به روش نیاورد، ازش سواستفاده نکنید، نگید نمیفهمه،نگید زبون نداره پس عذابش بدیم. وقتی کاری کرد براتون تشکر کنید، جواب خوبیشو با بدی ندید.

اینکارها را رعایت کنید، عروس هم باهاتون صمیمیه.

اگه اهل حسودی و نیش و کنایه نباشید عروس باهاتون خوبه.

من خودم اوایل ازدواجم خیلی با خانواده همسرم صمیمی بودم ولی اینقدر اذیتم کردند اینقدر آتیش انداختن اینقدر بهم بی احترامی کردند که الان دو ساله قطع رابطه ام.12سال تحمل کردم.

تو همین نی نی سایت هم ببینی مثلا سر جنسیت بچشون نمیگن خاله ام گفته عمه ام گفته پدرم گفته میگن خواهرشوهرم یا مادرشوهرم متلک گفته.یا مثلا طلا و لباس میخرن نمیگن دخترخاله یا دختر عمه حسودی کرده میگن خواهر شوهر و جاری حسودی کردن.

حرمت نگه دارید عروستون هم حرمتتون رو نگه میدارن.