ندیدن تا حالا منو نه خبزی گرفتن نه هیچی میخوام برم بگم چرا انقد ... چی بگم که ب گوش مادرمم برسه
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون قضیه رو یه طرفه برات گفتن دیدگاهت نسبت بهشون منفی شده
چی بگم بهشب نظرت چطوری خودمو معرفی کنم
تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن
تا الان ندیدیشون از این به بعد هم نبینیشون بهترهالکی میری خودتو سنگ رو یخ میکنی
فقط میخوام بدونن
ببخشید که چقد گاون ما فراموش نکردیم
ی تیکه سنگین بگو ب هش بگم