دوستم یه دختر۱۷ و پسر ۱۰ساله داره و ۹ساله داره خیانت میکنه یه خونه ی مشترک با پسره داشت و همه جوره باهاش بود خرج پسررو هم میداد پسره حالا رفته زن گرفته اما بازم باهمن فقط دیگه خونه ندارن میرن ویلا میگیرن اما خدا خوبم هوای دختترو داره هر روز داره پولدارتر موفق تر میشه و دیدم شوهرش چطور هواشو داره و قربونش میره و احترامشو نگه میداره و زنشو میبره به عرش موندم چطوری یه ادم خیانت کنه اما روز به روز بهترم بشه و بازم احترام پیش همه داشته باسه
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زن بودن گاهی همزمان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبحدم چشمگشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشمگشودن حتا. میان این دو زن، تو تکهتکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.
ان شالله میده که عبرتی برای همه ی خیانتکارا باشه .البته من هرکی خیانتکار دیدم رسوای عالم شدن
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
نمیدونم والا منکه چندشم میشه از کاراش فقط موندم تو کار خدا ۹سال کم نیست امیدوارم خدا لحظه ای مارو به ...
بهترین دعا رو کردی 😍♥️خدا لحظه ای به حال خودمون رها نکنه ... که اینجوری خار بشیم ! مطمئن باش ی جای حساب پس میده لازم نیست بقیه بفهمن شاید همین الان از ترسش با اون آدمه و هرروز میمیره و زنده میشه