2777
2789
عنوان

موندم چطور میشه با وجود این همه بدی

118 بازدید | 15 پست

دوستم یه دختر۱۷ و پسر ۱۰ساله داره و ۹ساله داره خیانت میکنه یه خونه ی مشترک با پسره داشت و همه جوره باهاش بود خرج پسررو هم میداد پسره حالا رفته زن گرفته اما بازم باهمن فقط دیگه خونه ندارن میرن ویلا میگیرن اما خدا خوبم هوای دختترو داره هر روز داره پولدارتر موفق تر میشه   و دیدم شوهرش چطور هواشو داره و قربونش میره و احترامشو نگه میداره و زنشو میبره به عرش موندم چطوری یه ادم خیانت کنه اما روز به روز بهترم بشه و بازم احترام پیش همه داشته باسه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

پس انگار میگن خرابا شانس دارن درسته 

اه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین چجوری بخوره زمین از عرش بیاد زیر فرش

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

من به چشم خودم دیدم کارمایی پس نداده تا الان

ان شالله میده که عبرتی برای همه ی خیانتکارا باشه .البته من هرکی خیانتکار دیدم رسوای عالم شدن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یک روزی رسوا میشه البته منتظر نباش حتما همسرش خیانت رو بفهمه قطعا از ی طریقی بی آبرو میشه

شوهرش یه بار فهمید بلافاصله براش ماشین خرید و گفت من کم گذاشتم که تو رفتی با کسی توجهش و بیشار و بیشتر کرد و زنم خیانتشو بیشتر

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شوهرش یه بار فهمید بلافاصله براش ماشین خرید و گفت من کم گذاشتم که تو رفتی با کسی توجهش و بیشار و بیش ...

گفتم که ی جوری زمین میخوره صرفا نه از طریق شوهر . 

درضمن شوهری که اینجوریه لیاقتش زن خیانت کاره ! 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
گفتم که ی جوری زمین میخوره صرفا نه از طریق شوهر . درضمن شوهری که اینجوریه لیاقتش زن خیانت کاره !

شوهرش خیلی میخادش رفتارشو دیدم در عین احترام باهاش حرف میزنه و افسار زندگیشو داده دست زنش

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شوهرش خیلی میخادش رفتارشو دیدم در عین احترام باهاش حرف میزنه و افسار زندگیشو داده دست زنش

عزیزم برو خدارو شکر کن که همچین ذاتی بهت نداده 

خداروشکر کن که ارزش خودت رو میدونی 

خدارو شکر کن که همچین زندگی نداری 

خدارو شکر کن همسرت اینجوری نیست... برای این آدمها باید دلت بسوزه 

عزیزم برو خدارو شکر کن که همچین ذاتی بهت نداده خداروشکر کن که ارزش خودت رو میدونی خدارو شکر کن که هم ...

نمیدونم والا منکه چندشم میشه از کاراش فقط موندم تو کار خدا ۹سال کم نیست 

امیدوارم خدا لحظه ای مارو به حال خودمون رها نکنه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نمیدونم والا منکه چندشم میشه از کاراش فقط موندم تو کار خدا ۹سال کم نیست امیدوارم خدا لحظه ای مارو به ...

بهترین دعا رو کردی 😍♥️خدا لحظه ای به حال خودمون رها نکنه ... که اینجوری خار بشیم ! مطمئن باش ی جای حساب پس میده لازم نیست بقیه بفهمن شاید همین الان از ترسش با اون آدمه و هرروز میمیره و زنده میشه