2777
2789
عنوان

زبان بلدا زبان بلدا بشتابید

123 بازدید | 30 پست

من خدایی اینبارو دیگه درس خوندم

از خودم پرسیدم با صزای ضبط شدم خوب جواب میدم

اما سرکلاس نه

اخه چرا

تمرکز ندارم اونجا

استری ندارمااااا

اما گند میزنم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

تو چی مشکل داری گلمچن سالته

کلاسمون فقد مکالمه هست

بیست

مثلا باید طرف سوالو چند بار تکرار کنه واسم تا بفهمم چی میگه

شمرده صحیت کنه

البته از خودم که میپرسم اوکیم هاا

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسمون فقد مکالمه هستبیستمثلا باید طرف سوالو چند بار تکرار کنه واسم تا بفهمم چی میگهشمرده صحیت کنها ...

تو خیلی باید فیلم زبان اصلی ببینی و موزیک و پادکست گوش کنی 

تا با جمله بندی و لهجه آشنا شی

اونوقت خودسر متوجه ش میشی عزیزم

غرق که کنی روتینتو توش 

و همه چیت انگلیسی باشه

ملکه ذهنت میشه

از تکنیک شدووینگ غافل نشو معجزه س

صبح میشه این شب :)

دقت نکن به این چیزاحرفتو بزن هرجور راحتیقرار نیست یاد داشته باشی میری تا یاد بگیری اینو یادت نرههرچی ...

واییی رفیق تو بازم اومدی تاپیکم💙💙

والا استاد بدجور گیر داده به من همش ایراد چرت میگیره اصلا هدف قرار داده منو انگار

تو خیلی باید فیلم زبان اصلی ببینی و موزیک و پادکست گوش کنی تا با جمله بندی و لهجه آشنا شیاونوقت خودس ...

اخه ترم یک مبتدی ام فیلم نمیفهمم هیچی

خیلییییی هم تند تند صحبت میکنن

واییی رفیق تو بازم اومدی تاپیکم💙💙والا استاد بدجور گیر داده به من همش ایراد چرت میگیره اصلا هدف قرا ...

یس اومدم

اول که یجا دیگه رو پیدا کن ترم بعد بری از اینجا

بعدم بهش اهمیت نده سعی کن هدفت یادگیری باشه نه توهین اون یا ایراد گرفتنش

💕🌸☘️🌹

یس اومدماول که یجا دیگه رو پیدا کن ترم بعد بری از اینجابعدم بهش اهمیت نده سعی کن هدفت یادگیری باشه ن ...

میرم کانون احتمال زیاد

هرچند شنیدم مکالمه خیلی کم کار میکنن

اخه ترم یک مبتدی ام فیلم نمیفهمم هیچیخیلییییی هم تند تند صحبت میکنن

انیمیشن ببین 

و سریال extra English که فقط آموزش زبانه 

سنت خوبه واسه اینکه جلوتر باشی و برسی از سطحت

صبح میشه این شب :)

انیمیشن ببین و سریال extra English که فقط آموزش زبانه سنت خوبه واسه اینکه جلوتر باشی و برسی از سطحت

اتفاقا دیر شروع کردم صد افسوس

سفیر چطوریه؟ شنیدم خوبهمن خودم کل ۸ سال و ی موسسه خوندم سی وان ‌رفتم دیگ نرفتم

سفیر پیدا نکردم تو شهرمون

حالا بازم پرس و جو میکنم

تو خیلی باید فیلم زبان اصلی ببینی و موزیک و پادکست گوش کنی تا با جمله بندی و لهجه آشنا شیاونوقت خودس ...

میگم این راهکار درسته؟

من چون یادم میره چه سوالی از بچها بپرسم انگلیسی

اومدم یه تعداد سوال نوشتم و زیاد خوندمشون

که یادم نره

البته حفظ نکردما

اگ فارسیش جلوم باشه انگلیسی میگم راحت

اما نباشه چیزی یادم نمیاد