2777
2789

خیلی ناراحتم بهم دروغ گفته

مثل اینکه باباش قبل از این که بیاد مامان اینو بگیره یه زن دیگه هم داشته فوت شده و از اون زن یه دختر و یه پسر داشته

بعد فوت اون با مامان این ازدواج میکنه بعد مث اینکه پسر باباش اصلا راضی نبوده ب ازدواج اینا و هرروز میومده دعوا راه مینداخته ( اونموقع که مادر پدرش ازدواج میکنن پسر باباش ۲۰_۲۵ سالش بوده )

و پارتنرم تاحالا نه خواهرشو دیده نه برادرشو نمیدونم شایدم دیده ولی ارتباط ندارن اصلا و اونا اهل یه شهر دیگن و پدرشم فوت شده

حق دارم ناراحت بشم؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم گناه داره ناراحت نشو.

چون مادرا یکی نیستن اون اصلا اونها رو خواهر برادر خودش حساب نمیکنه

یا شاید از روی علاقه نگفته که از دستت نده

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

نه ....

خون به دله یه ، زخم خورده نکن لطفا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ی دوستی هم من داشتم گفت داداش ندارم فقط یک خواهر بعد چندسال گفت پدرم قبلا زن داشته چهار پنج تا پسر دختر داره اونا رو خواهر برادر حساب نمیکرد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نه .... خون به دله یه ، زخم خورده نکن لطفا

من که کاری ندارم ،به روش هم نیووردم اصلا نمیدونه من اینارو میدونم ولی چرا خون به دل زخم خورده گفتین؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/