سلام عزیزم ، والا من خودم شغل مورد علاقه ام دندون بود(البته الان یه شغل دیگه دارم) اما خب علاقه قلبی بودش نه فقط بخاطر پول و جایگاه ولی خب اینم قبول دارم که خیلیا که لیاقت این رشته ها رو ندارن واردش شدن و ارزش و جایگاهش رو تا حدی با این ازدحام پایین آوردن
قبلاً از هر تخصصی داخل هر استان انگشت شمار بود الان یه شهرستان کوچیک ده ها تا متخصص گوارش داره ، هر خیابون ی عالمه داروخونه داره تقریباً مثل مشاغل دیگه که تعداد زیادی از آدما ممکنه داخلش شاغل باشه دستیابی به این شغلا هم به واسطه ظرفیت و سهمیه و چین و روسیه و...راحت تر شده
و پرستیژ و درآمد این شغل بر میگرده به سوادشون که معلومه افرادی که چین و.. سهمیه و ... تقلب هستن هیچ وقت داخل این چرخه آدمای با سواد نمی تونن قراربگیرند ، نهایتش فقط اسم دکتر رو یدک میکشن و داخل مطبشون مگس بپرونن (بشخصه از دردم بمیرم پیش اینطور دکتری نمیرم )
واقعیت اگر من به گذشته بر میگشتم خودم سمت رشته های مهندسی میرفتم
دوتا از اقوام نزدیک که رفتن سمت مهندسی خیلی راحت اپلای کردن و رفتن ، اتفاقا یکیشونم دکتری مهندسی نفت داشت رفت آمریکا
قطعا که هر رشته ای شان و جایگاه خودشو داره و رشته های علوم پزشکی(پزشک ، دندون پزشکی ، داروساز ) بخاطر درسای سنگینشون و در ارتباط بودن با جون آدما مقدس هستن اما تا این حد بزرگ کردنشون که بخوای مشاغل دیگه رو تخریب کنی اصلا کار قشنگ و عقلانی نیست
و منم بشخصه با شما موافقم 😄