2777
2789

زیارت عاشورا رو یه بار به مدت چهل روز واسه خوب پیش رفتن یک کاری خوندم متاسفانه نتیجه نداد 

میشه لطفاً یه چیزی بگید که حاجت ازش گرفتین و دعاتون زود برآورده شده

🥹♥️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

ختم استغفار 

دستور امضام 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=391785760]صلوات هدیه به مادر حضرت عباس[/QUOTE

چه مدت ؟چندتا صلوات؟

شما خودتون نتیجه گرفتید ؟

[QUOTE=391785760]صلوات هدیه به مادر حضرت عباس[/QUOTEچه مدت ؟چندتا صلوات؟شما خودتون نتیجه گرفتید ؟

بله 

زیارت عاشورا هدیه به ابراهیم هادی پنج تا خوندم حاجتمو داد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بله زیارت عاشورا هدیه به ابراهیم هادی پنج تا خوندم حاجتمو داد

کاشکی واسه منم یکبار نذر  که میکنم جواب بده 

خسته شدم 🫠

عزیزم توی تاپیک جاری پزشک کامنتتون رو خوندم ، نشد ریپلای بزنم اونجا ، با اجازه تون اینجا کامنت میذارم، منم واقعا باهاتون موافقم و نمیدونم چرا نی نی سایت اینطوریه ! !! خب شغل پزشک مهمه ، مهندس مهمه همه مشاغل مهمن و نیاز به علم دارن، الانم که پزشک شدن خیلی راحت تر شده بواسطه پزشک تعهدی و چین و روسیه کل دوستای من رفتن اونحا خوندن خیلی راحت بعد یکی دو سال برگشتن دانشگاه دولتی نشستن دارن میخونن ، سال ۸۰ پذیرش پزسکی ۱۵۰۰ نفر بود، الان ۱۶ هزار نفره تازه بدون اونایی که رفتن چین و روسیه، تخمین زدن همین تعداد هم سالانه میرن خارح از کشور میخونن که اکثرا برمیگردن، خب ۳۰ هزارتا پذیرش کجا و ۱۵۰۰ تای قدیم کجا !!! البته در این شکی نیست که شغلشون محترمه و جایگاه اجتماعی بالایی داره اما واقعا نی نی سایتی ها عجیبن بعضیاشون پزشک رو میکوبن له میکنن دسته مخالفشون هم اعتقاد دارن پزشک خداست و بالاتر پزشک نداریم😂 حقیقتا پزشکا جایگاهشون بالاست اما ما مشاغل دیگه ایی هم که به اندازه پزشک مهم و سخت هست هم داریم مثلا مهندسین صنعت نفت که واقعا کل اقتصاد ما وابسته به تخصص اوناست که اگر متخصصین نفت نباشن کشور ما ورشکسته میشه اتفاقا همگی هم تحصیل کرده هستند و حرفه ایی ( شغل همسر و برادر خودم همینه هر دو بسیار درس خون و زبده بودن همسرم که واقعا همین الانشم هست) حالا خوبه بیاییم بگیم این مهندسین صنعت نفت خدان؟ بعد این افراد هنوز درکی از بالا رفتن ظرفیت و پایین اومدن درآمد و جایگاه پزشکا ندارن چون این پزشکا تازه دارن میزن دانشگاه هنوز فارغ التحصیل نشدن که ازدحام رو مردم ببینن ، خود پزشکا میگن تا ۷ سال آینده پزشکی عمومی بطور کامل اشباع میشه این چیزیه که خودشون دارند میگن ، ولی نی نی سایتای عزیز نه قبول ندارن ! بنظرشون یا پزشکا بدترین آدمای دنیان یا بهترین😂😂

عزیزم توی تاپیک جاری پزشک کامنتتون رو خوندم ، نشد ریپلای بزنم اونجا ، با اجازه تون اینجا کامنت میذار ...

سلام عزیزم ، والا من خودم شغل مورد علاقه ام دندون بود(البته الان یه شغل دیگه دارم) اما خب علاقه قلبی بودش نه فقط بخاطر پول و جایگاه ولی خب اینم قبول دارم که خیلیا که لیاقت این رشته ها رو ندارن واردش شدن و ارزش و جایگاهش رو تا حدی با این ازدحام پایین آوردن 

قبلاً از هر تخصصی داخل هر استان انگشت شمار بود الان یه شهرستان کوچیک ده ها تا متخصص گوارش داره ، هر خیابون ی عالمه   داروخونه داره تقریباً مثل مشاغل دیگه که تعداد زیادی از آدما ممکنه داخلش شاغل باشه دستیابی به این شغلا هم به واسطه ظرفیت و سهمیه و چین و روسیه و...راحت تر شده 

و پرستیژ و درآمد این شغل بر میگرده به سوادشون که معلومه افرادی که چین و.. سهمیه و ... تقلب  هستن هیچ وقت  داخل این چرخه آدمای با سواد  نمی تونن قراربگیرند ، نهایتش فقط اسم دکتر رو یدک میکشن و داخل مطبشون مگس بپرونن (بشخصه از دردم بمیرم پیش اینطور دکتری نمی‌رم )

واقعیت اگر من به گذشته بر می‌گشتم خودم سمت رشته های مهندسی میرفتم 

دوتا از اقوام نزدیک که رفتن سمت مهندسی خیلی راحت اپلای کردن و رفتن ، اتفاقا یکیشونم دکتری  مهندسی نفت داشت رفت آمریکا 

قطعا که هر رشته ای شان و جایگاه خودشو داره و رشته های علوم پزشکی(پزشک ، دندون پزشکی ، داروساز ) بخاطر درسای سنگینشون و در ارتباط بودن با جون آدما مقدس هستن اما تا این حد بزرگ کردنشون که بخوای مشاغل دیگه رو تخریب کنی اصلا کار قشنگ و عقلانی نیست 

و منم بشخصه با شما موافقم 😄