2777
2789

موهام بعضی جاهاش سفیدی داره مجبورم رنگ کنم ولی تا حالا خودم انجام ندادم، میخوام یاد بگیرم چون دو سه ماه یبار باید رنگ بزنم ریشه موهام درمیاد 

راهنمایی لطفاً 

موهام نازکه 

اکثر وقتا تو آرایشگاه رنگی که میخوام نمیشه به نارنجی میزنه 

چی بزنم چجوری بزنم که نارنجی نشه فقط

مجبوری تیره بزنی ۳ و ۴

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کامل برام بگی هیچی نمیدونم

والا خودمم تا حالا نزدم ولی خواهرم سالن داشت اون موقع میشنیدم برای موهای سفید اینجوری میگفت بعد که رنگ میگرفت یه چیز دیگه ترکیب میکرد طبق سلیقه مشتری

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
میشه کامل برام بگی هیچی نمیدونم

اکسیدان مخصوص موهای سفید بگیر با رنگ موی طبیعی 

فروشنده ها قشنگ راهنماییت میکنن

برای اینکه نارنجی نشه چیکار کنم

وقتی رنگ تیره باشه دیگه نارنجی نمیشه

کامل بگو عزیزم

مثل رنگ مو ان ولی رنگ مو رو کنترل میکنن، مثلا شما که نمیخوای رنگ موهات به نارنجی بزنه باید واریاسیون آبی به رنگ مویی که میخوای اضافه کنی که رنگ آبی، نارنجی رو از بین ببره (کم هم بزن لازم نیست کل تیوپ و مصرف کنی)

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
مثل رنگ مو ان ولی رنگ مو رو کنترل میکنن، مثلا شما که نمیخوای رنگ موهات به نارنجی بزنه باید واریاسیون ...

رنگ آبی بخرم بهتره یا واریاسیون آبی؟ چه فرقی دارن؟ 

رنگ چه مارکی بگیرم؟