2777
2789
عنوان

ازدواج

47 بازدید | 5 پست

بچه من متولد72هستم و مجردم. تحصیلاتم ارشد. و شاغلم. متاسفانه تا الان برام رابطه پایدار به وجود نیومده این اخری هم6ماه باهاش بودم ک دیدم پیامک اشتباه فرستاد خیانت و اینا الان نزدیک یک ماه جدا شدیم.. حس میکنم دیگ عشقی وجود نداره و همه ادما فقط دنبال منفعت خودشونن... از یه طرف خیلی دلم میخواد ازدواج کنم سر خونه زندگی خودم باشم از طرفی هم باهرکی اشنا میشم جور نمیشه... به نظرتون من دیگ سنم گذشته؟!!! 

نه عزیزم نگذشته ولی خب راستش نمیشه بیخیالم باشی اگه ازدواجی هستی آره خب حق داری درکت می کنم سعی کن یکم کارای شاد انجام بدی و یه تایمی بیخیال باشی

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم از سن18سالگی دلم میخواست ازدواج کنم ولی اصلا ادم مناسب بهم نخورد من دختر ساده ای هستم اما باظاهر امروزی حس میکنم ساده بودن این دوره جواب نمیده و پسرا بیشتر سواستفاده میکنن تا اینکه قدرتو بدونن... به نظرتون از فکر ازدواج در بیام جدیدا حس میکنم شاید قسمتم نباشه