2777
2789
عنوان

ریدم دهن هرچی فامیله

510 بازدید | 56 پست

من ریدم تو دهن هرچی فامیله گوه بگیرن فامیلارو به تنهایی ادمم کار دارن لعنت خدا بهشون خدایا چرا دهن اینارو گوه نمیگیری ما یکم ارامش داشته باشیم انقد میشینن پشت سر آدم گوه میخورن بچه ۹ ساله اومده به من میگه افسرده نمیشی همش تنها تو خونه‌ای؟‌. نه مادرج..ده  افسرده نمیشم همین که فامیلای گوهی مثل تو و ننت دورم نباشن افسرده نمیشم چیکار دارن اخه به من خدایا.. نشستم توی خونم دارم غذامو کوفت میکنم شوهرم سرکاره زنداییم دخترداییمو فرستاده خونمون تو یه کوچه‌‌ایم اومده میگه بیا خونمون گفتم دستت دردنکنه عزیزم شوهرم امشب میاد دیگه به مامانتم گفتم غذام رو گازه ممنون. فکر میکنن نمیدونم واسه فضولی میگن بیا خونمون که برم بگه وای شکمت کوچیکه بچت فلانه طبیعی بزا سزارین فلانه. بچه وزه تخم حروم چپ چپ نگاه میکنه میگه تنها چیکار میکنی افسرده نمیشی؟ من ریدم دهن مادرش با این تربیتش

برگشته واسه خودشیرینی زنگ زده به مامانم گفته دخترت اصلا نمیاد خونمون همش خونه‌س تنها نمیدونم چطور حوصلش سر نمیره افسرده میشه ها هرچی بهش میگم نمیاد اینجا. اخه خیلی خوبی بیام دم به دیقه خودتو بچه های بیشعورتو تحمل کنم که زبونشون سه متره 

خدایا کمک کن پول جمع کنیم از این خونه بریم یه جایی که هیچ مادر به خطایی نباشه دورمون

‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش عزیزم نفس عمیق بکش 

فحش هایی که دادی همش انرژی منفیش به خودت و بچت بر میگرده 

یبار که جوابشون رو بدی جرعت نمیکنن حرف الکی بزنن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

وای چه بد دهنی

والا اعصاب واسه ادم نمیزارن انقد پشت سرم حرف میزنن اخه من نشستم تو خونم نه کاری به کسی دارم نه چیزی به کسی میگم چرا انقد چرتو پرت پشت سرم میگن خدا ورشون داره از رو زمین

‌‌

منم همین مشکل رو امروز داشتم 

به مامانم هم گفتم من برای کسی که به تو احترام نذاشته احترام قائل نیستم، فامیلات این همه بدی کردن به ما، من چرا باید برم دیدنشون؟ بهشون بگو حالم بهم میخوره ازشون و لازم نکرده نگران من و افسردگیم باشن

حق داری واقعا

کفر آدم بالا میاد، انگار هر هفته باید بری دست بوسیشون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.