من ریدم تو دهن هرچی فامیله گوه بگیرن فامیلارو به تنهایی ادمم کار دارن لعنت خدا بهشون خدایا چرا دهن اینارو گوه نمیگیری ما یکم ارامش داشته باشیم انقد میشینن پشت سر آدم گوه میخورن بچه ۹ ساله اومده به من میگه افسرده نمیشی همش تنها تو خونهای؟. نه مادرج..ده افسرده نمیشم همین که فامیلای گوهی مثل تو و ننت دورم نباشن افسرده نمیشم چیکار دارن اخه به من خدایا.. نشستم توی خونم دارم غذامو کوفت میکنم شوهرم سرکاره زنداییم دخترداییمو فرستاده خونمون تو یه کوچهایم اومده میگه بیا خونمون گفتم دستت دردنکنه عزیزم شوهرم امشب میاد دیگه به مامانتم گفتم غذام رو گازه ممنون. فکر میکنن نمیدونم واسه فضولی میگن بیا خونمون که برم بگه وای شکمت کوچیکه بچت فلانه طبیعی بزا سزارین فلانه. بچه وزه تخم حروم چپ چپ نگاه میکنه میگه تنها چیکار میکنی افسرده نمیشی؟ من ریدم دهن مادرش با این تربیتش
برگشته واسه خودشیرینی زنگ زده به مامانم گفته دخترت اصلا نمیاد خونمون همش خونهس تنها نمیدونم چطور حوصلش سر نمیره افسرده میشه ها هرچی بهش میگم نمیاد اینجا. اخه خیلی خوبی بیام دم به دیقه خودتو بچه های بیشعورتو تحمل کنم که زبونشون سه متره
خدایا کمک کن پول جمع کنیم از این خونه بریم یه جایی که هیچ مادر به خطایی نباشه دورمون