2777
2789

شوهرم یکم خوبه بعد میزنه کانال بعدی سرهیچ وپوچ اخلاقش بد میشه فقط توهین می‌کنه به پدر مادرم خیلی حالم بده میشه وقتی عصبانیی بشه فقط بخاطر بچه ها اگه یه ذره صداشون بره بالا کتکشون میزنه براش مهم نیست کجاشون بزنه اون لحظه تعادل نداره فقط میزنه خیلی داغونم بخاطر بچه هام ولی خودمو نمیزنه فقط تهدید می‌کنه می‌کشمت یاناقصت میکنم  ولی درکلاس بچه هامون خیلی اذیت می‌کنه جوری که پسربزرگش ام همیشه فراریه می‌ره خونه پدر بزرگش دوست ندارم خونه خودمون باشه خیلی بچه خوب سربه زیر تودری زرنگ براآینده اش خیلی آشفته ام

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم به خونواداش میگم میگه همه اعصاب ندارن بخاطر مشکلات حالا همه مشکلات زندگی دوش منن بخدا کسی درکم نمیکنه چیکار کنم من شاغلم بدوبدو زیاد دارم از خرید خونه بچه هام مدرسه میرن خدایی نکرده مریض بشن اگه خونواده خودم مشکلی داشته باشم یا خونواده خودش مشکلی داشته باشم فقط من

از دوز پایین باید مصرف کنن زیر نظر روانپزشک

عمرا اگه بره غرور الکی داره میگه میخوای منو ببری روانپزشک که بگی من دیونه ام سرمایه زندگیمو راحت بکشی بالا