2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون هنوز ندادم ک ببینم میتونم یا ننمیدونم چیکار کنم

یه دور آزمایشی خودت برنامه ریزی کن ، یه آزمون رو برو ببین چطور میدی.

اگر هی اون وسطا سردرگم میشدی و پایبند نبودی به برنامه ات بگیر.

فقط خیلی خودتو تست نکن که خوب برنامه می‌ریزی یا نه .

به اندازه ۲ هفته به خودت فرصت آزمایش بده!

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

اگه لازمه یکی بالاسرت باشه راه و چاه رو نشونت بده بهتره مشاور بگیری اصول و اینا رو یادت بده هدلیتت کنه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه دور آزمایشی خودت برنامه ریزی کن ، یه آزمون رو برو ببین چطور میدی.اگر هی اون وسطا سردرگم میشدی و پ ...

مشاوری ک تو شهرمون خوبه از الان داره دانش آموز میگیره و هزینه اش سالانه اس

یعنی دیرتر برم یکماه از دست دادم

مشاوری ک تو شهرمون خوبه از الان داره دانش آموز میگیره و هزینه اش سالانه اسیعنی دیرتر برم یکماه از دس ...

نظر شخصیم رو اگر میخوای ، میگم همین الان برو مشاور بگیر اگه هزینه واست مطرح نیست.

مهم ترین دلیلش هم اینه که هی فکرت درگیر نمیشه الان فلان درسو کی بخونم که به فلان ازمون برسم؟!

خیالت راحته یکی حواسش بهت هست .

مگر اینکه خودت اصرار داشته باشی برنامه بریزی

هزینه اشو داری بگیر ولی مشاور خوب و با تجربه و کار بلد 

مشاوری که دیده باشی کسایی که زیز دستش بودن به رشته دلخواهش رسیدن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نظر شخصیم رو اگر میخوای ، میگم همین الان برو مشاور بگیر اگه هزینه واست مطرح نیست.مهم ترین دلیلش هم ا ...

شما خودتون دانشجو پزشکی؟

هزینه اش سالانه ۲۵ت هست بنظرتون زیاده ؟ هر هفته حضوری هست خودش گف در حد یک ربع 

شما خودتون دانشجو پزشکی؟هزینه اش سالانه ۲۵ت هست بنظرتون زیاده ؟ هر هفته حضوری هست خودش گف در حد یک ر ...

عزیزم من رشتم ریاضی بوده ، رتبم زیر ۱۰۰۰ شده.

والا سالانه ۲۵ تومن معقوله ولی هفته ای یک ربع رو نمی فهمم!

خب اینکه خیلی کمه!

ساعت مطالعه و اینا رو هرشب چک میکنه؟

چون من اون موقع پیش مشاور میرفتم تو تهران هر هفته ۴۰ دقیقه اینا باهاش جلسه حضوری داشتیم و از ما ازمون میگرفت

عزیزم من رشتم ریاضی بوده ، رتبم زیر ۱۰۰۰ شده.والا سالانه ۲۵ تومن معقوله ولی هفته ای یک ربع رو نمی فه ...

موفق باشید عزیزم

خودش گفت حداکثر نیم ساعت 

آزمون هم گفت هر هفته نمیگیرم

هر هفته ای که نیاز باشه میگیرم دیگه نمیدونم احتمالا از زیرش در بره 

گفت گزارش کار بده ولی نمیدونم آیا دقیق چک میکنه یا ن