2777
2789

واقعا قلبم داره ایست میکنه دارم میمیرم انقد حرص خوردم و عصبی شدم اگه میدونستم بچه داشتن از ثانیه اولش زجر کشیدنه هیچوقت بچه نمیوردم خدا مرگ منو برسونه دیگه کشش ندارم یه بچه زندگی رو زهرمارم کرده.

داداششو کتک میزنه .تموم خواسته هاش فراهمه،هرچقد که میگردونیمش بازم میخواد از خونه فرار کنه یه لحظه تو این خراب شده بند نمیشه،به یه چیزی گیر میده تا زجر کشم نکنه ولم نمیکنه😭

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه بچه ها از ۳ سالگی تا ۷ سالگی که میرن مدرسه خیلی اذیت میکنن ، مطمئن باش بره مدرسه درست میشه 

البته پیش دبستانی هم بره خیلی بهتر میشه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
چند سالشه? منم حس شما رو دارمهمشم تقصیر اونا نیست ا.‌خودمم خیلی کم حوصله شدم

سه سال و نیم

اون یکی دوسال

بزرگه شده عذاب الهی،روزی چهل بار لباس عوض میکنه

جیش میکنه تو خونه از عمد،همش میخوادبره بیرون 

سر یه چیز چرت بهم بند میکنه تا پنج ساعت گریه زاری

فقطم دنبال منه

سه سال و نیماون یکی دوسالبزرگه شده عذاب الهی،روزی چهل بار لباس عوض میکنهجیش میکنه تو خونه از عمد،همش ...

بچه های من همش در حال کل کل با همدیگن. خیلی خیلی ازم انرژی میگیرن. منم کم حوصله ام دعواشون میکنم. دلم می خواد بمیرم دیگه

و اینکه بچه ها از ۳ سالگی تا ۷ سالگی که میرن مدرسه خیلی اذیت میکنن ، مطمئن باش بره مدرسه درست میشه ا ...

هیچکس از دور وریام قد من زجر نکشیدن با بچه داری

بچه های من همش در حال کل کل با همدیگن. خیلی خیلی ازم انرژی میگیرن. منم کم حوصله ام دعواشون میکنم. دل ...

واقعا چرا آدم باید انقد خودشو زجر بده خیلی پشیمونم

من خونه مادرشوهرم پایین هست

روزی دویصت بار میره پایین دیگه از دستم در میره 

تربیتش دیگه از دستم خارج شده 

هیچکس از دور وریام قد من زجر نکشیدن با بچه داری

یکم تحمل کنی درست میشه ... نهایتا یکی دو تا کلاس که دوست داره و بهش خوش میگذره ثبت نامش کن ، اونم خیلی میتونه کمک کننده باشه ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...