2777
2789
عنوان

خانما خواهرم عاشق برادرشوهرشه که اومدن خاستگاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مریضی دختر جون برو مهر داره میاد بفکر لوازم تحریرت باش با این تاپیکا دروغ فقط وقتتو هدر میدی

والا به خدا! اون از تاپیک قبلیش که گفت شوهر خواهرم بهم گفته .....اینم تاپیک جدیدش! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ن بخدا ترخدا کمک کن

چی بگم  به پدر و مادرت بگو دوسش نداری قرار خاستگاری رو کنسل کنین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
واقعا برو خداروشکر کن که زودتر این قضایارو فهمیدیتو فکر کن ازدواج میکردی و بعد ....ناراحت نباشبه نظر ...

ازین جهت اره ولی حالم خیلی خرابه 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

تو مریضی دختر جون برو مهر داره میاد بفکر لوازم تحریرت باش با این تاپیکا دروغ فقط وقتتو هدر میدی

من ۲۴ سالمه 

هم قسم خوردم تاپیک واقعیه چرا فکر میکنی باید زندگی همه گل وبلبل باشه و این چیزارو ندیدی ک برات قفله؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

والا به خدا! اون از تاپیک قبلیش که گفت شوهر خواهرم بهم گفته .....اینم تاپیک جدیدش!

کجاش غیر باور بود وای خدایا شما ک باور نداری از تاپیک برو بیرون حالم ب اندازه کافی خرابه

ن بخدا ترخدا کمک کن

یه کاردیگه هم میتونی بکنی به خواهر ابلهت بگو به پدر و مادرت بگه من یه چیزی از برادر شوهرم میدونم که نمیخوام بگم ولی به درد خواهرم نمیخوره بگو خودش به هم بزنه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀