2777
2789
عنوان

از ترندهای الان اینستا کدوماشو آنباکس کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كليپس پلوموريا رو دوستم بهم كادو داد

فقط اكسسوري ونكليفو خربدم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

شیگلم هم ابدا راضی نبودم

واقعا؟چرا؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

پول مفت ندارم بدم به اینا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

لبوبو 

ولی راستش به این نتیجه رسیدم که 

واقعا خیلی مسخره ست که ترند های اینستاگرام رو دنبال کنم ، یعنی می‌دونی به شخصیتم نمی‌خوره 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

استنلی » واسه تولد اکسم خریدم 

لبوبو » بله تازگی  

ماچا » ازقبل ترند شدن جایگزین قهوه 

بستنی انبه» نه به نظرم اسانسه 

گلسرهای گل(پلومریا) » اوهوم

اکسسوری ونکلیف و پاندورا » کلا زیاد اکسسوری میپوشم 

لوازم آرایش شیگلم » از قبلش از قشم میگرفتم 

قاب گوشی رود » آره ولی فیک

دوبی چاکلت » یه بار تست کردم کالریش بالاست 

ناخن و شومیز زرد کره ای » به رنگ پوستم نمیاد 

اسپری داو » داو رو خیلی سال از مدرسه میزنم