2777
2789
عنوان

اینقدر دنبال شوهر پولدار نگردید

180 بازدید | 14 پست

دوستم خیلی وضع مالیشون بد بود با ی پسر تک فرزند ازدواج کرده ک خیلی پولدارن، ی واحد لوکس بهش دادن، گوشی ایفون و کلی طلا و.. خیلیم پسر خوبیه و قد بلندم هست. ولی دوستم میگه بهش حسی ندارم وقتی بهم دست میزنه میخام زود تموم شه کارش. خلاصه که تا ب طرف حس و کشش نداشتید باهاش ازدواج نکنید

اوکی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت لایق زندگی نیست ،باید بره عاشق یه گداگشنه بداخلاق بشه تا بفهمه دنیا دست کیه

شا میتونی با کسی که دوسش نداری زندگی کنی ؟

راستش همه نمیتونن..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شا میتونی با کسی که دوسش نداری زندگی کنی ؟راستش همه نمیتونن..

دیگه باید چی بشه که ادم یکیو دوست داشته باشه؟ بهش برسه،بهش محبت کنه، ساپورتش کنه ،بگیرتش و…. دوست نداشت ازدواج نمیکرد ،نعمت خدارو حیف نمیکرد😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دیگه باید چی بشه که ادم یکیو دوست داشته باشه؟ بهش برسه،بهش محبت کنه، ساپورتش کنه ،بگیرتش و…. دوست ند ...

منظورم دوست داشتن طرف مقابل نیست

منظورم حس خود خانوم به آقاس

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بعضیام هستن کنار میان راحت اصلا درک نمیکنم مثلا با ۲۰سال بزرگتر از خودشون🥲من با بابام ۲۵سال تفاوت سنی دارم واقعا چندش

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...