2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه بخرم یا طلا

177 بازدید | 18 پست

من قرهر بود با شوهرم بذهریم رو هم خونه بخریم که ایشون از اونجایی که همه چیز باید به کام خانواده اش باشه نفعش برا اونا باشه و با اینکه نصف پول از منه میگه ملک هم به نامت نمیزنم منم فکرشو کردم دیدم که طلاهامو نگه دارم نصفشم که پوله که در واقع وام ازدواجه یا طلا بخرم یا بذارارم بانک یه وام دیگه بگیرم و بعد پول بیشتر و سرمایه گداری کنم یا پیش فروش وهجدای دریاجه چیتگر بخرم یا مسکن مهر نیمه ساز اطراف کرج شما بودید چیکا  میکردید به نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا بخر چیزی شد بزاری جیبت بری یه طرفی. بعدا خونه بخر

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

اره فکر خوبیه بزار بانک بعد دوماه دوبرار وام میده جمع کن یه مسکن مهر وردار پشتوانه باشه اون وظیفه داره خونه برا شما فراهم کنه وقتی قبول نمیکنه شما هم ولش کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اگه نصف خونه زد به نامت خونه بخر اگه نه به هیچ وجه نده . طلا بخر

نه من که بهش نمیدم با همون نصفه وام خودم و طلاهام منظورمه  طلاهام به نظرت خونه پیش فروش بخرم یا بذارم بانک روش وام مجدد بگیرم یا طلا بخرم؟

نمیدونم داستانت راسته یا دروغ اما همون اول که شوهرت گفته وامو برمیداره اما تو قسطشو بدی باید زرنگ میشدی و میفهمیدی شوهرت یه ادم دندون داریه این اداهای مادرشم سر نقشست . پس ۴ دنگ خونرو بزن نامت یا برا خودت یه طلا یا زمین بخر 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نه من که بهش نمیدم با همون نصفه وام خودم و طلاهام منظورمه طلاهام به نظرت خونه پیش فروش بخرم یا بذار ...

توی این سه ماه هرگز اینکارو نکن همه چی روی پوست موزه جز طلا و ارز

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نمیدونم داستانت راسته یا دروغ اما همون اول که شوهرت گفته وامو برمیداره اما تو قسطشو بدی باید زرنگ می ...

عزیزم چه دروغی میگه طلاها و وامتو بده اما خونه به نامت نمیزنم یه جایی هم میخواد بخره که خانواده اش استفاده کنن نه خودمون

یعنی وامو گرفتم طلا بخرم؟

نه الان طلا بخر وضعیت درست نیس نمیتونم دهنمو باز کنم. یه چی بخر تو کیف جا بشه و ارزشش بالا هم بره. بعدا هم میتونیبا این طلا وام یا کارایی کنی