2777
2789
عنوان

افسردگی قبل از زایمان

79 بازدید | 11 پست

من تازه هفته ۳۴ بارداری رو تموم کردم و حس میکنم که افسردگی گرفتم، یک ماهه که دکتر بهم استراحت داده و توی خونه هستم، البته گفته میتونم برم بیرون، فقط سرکار نمیرم. از خانواده ام دور هستم. توی این شهر هم خیلی کسی رو نمیشناسم.

الان یه مدته که اخلاقم خیلی بد شده و همش گریه میکنم با بهانه یا بی بهانه، حتی وقتی با بچه ام حرف میزنم هم گریه میکنم.

بنظرتون طبیعیه؟ یا افسردگی گرفتم؟ کسی افسردگی قبل از زایمان داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیهخواهرم من از ۷ هفته استراحتم تو یه شهر دیگه تنها الان تازه ۲۵ هفته شدمبرام دعاکن که خسته شدم

واقعا خیلی سخته، انشالله خدا کمکت کنه.

به من که خیلی داره سخت میگذره.

چیکار میکنی که خودت رو مشغول کنی؟

هیچ کاری نمی تونم بکنم همش دراز کشیدم خیلی سختم شده الان روزا سعی میکنم قرآن بخونم و صلوات بفرستم

ولی تازگی ها کلا بدنم ضعف کرده و یه هفته ای میشه یدفعه حالم بد میشه

من چون تنهام نمیتونم به تغذیه ام برسم ولی شما حواست باشهکه بدنت مثل من کم نیاره

منم خیلی نمیتونم به خودم برسم، اصلا حوصله غذا درست کردن ندارم، راستش دست و پام هم ورم کرده واسه همین کار کردن با دستام واسم سخته   

منم خیلی نمیتونم به خودم برسم، اصلا حوصله غذا درست کردن ندارم، راستش دست و پام هم ورم کرده واسه همین ...

بالاخره حواست به خودت باشه یا غذای و خوراکی مقوی از بیرون بگیر

من این یه هفته خیلی اذیت شدم و هنوزم بدنم کم میاره