یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تکرار میکنم نمیشه مگر در موارد خاص مثل نازایی و بیماری خاص
منم براتون تکرار میکنم ، اقایون در اسلام مجاز هستن و راحت هم عقد میکنن عقدشونم باطل نیس فقط ثبت محضر نمیشه ، بعدا با شکایت زن دوم و یا حامله شدن زن دوم دادگاه یه جریمه میکنه ثبت میکنه . قطعا اطرافت ندیدی
منم براتون تکرار میکنم ، اقایون در اسلام مجاز هستن و راحت هم عقد میکنن عقدشونم باطل نیس فقط ثبت محضر ...
منم مجدد تکرار میکنم در قانون برای عقد دائم اجازه زن دوم میخواد بجز مواردیکه گفتم برای صیغه هم به محض صیغه جکم طلاق برای زن اول صادر میشه بدون اجازه یا رضایت مرد
منم مجدد تکرار میکنم در قانون برای عقد دائم اجازه زن دوم میخواد بجز مواردیکه گفتم برای صیغه هم به مح ...
پس نگو نمیشه ، عقد دائم هم میکنن ، اخوند و چند نفر شاهد میخواد فقط نمیشه رفت دفتر خونه و ثبتکرد ، برگه شاهدا رو و اخوند رو که امضا زدن رو نگه میدارن بعد که حامله شد طرف مدارکو میبره دادگاه و میگه زنشم اما ثبت نشده ،دادگاه اجازه ثبت میده و به بچه شناسنامه میده و جریمه میکنن ،دیگه کار ندارم له اینکه حق طلاق به زن اول داده میشه اینا ، فقط گفتم بله میشه وقتی زن داشته باشه دومی رو هم بگیره