2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه بعد درد اینه لاغر میشم صورتم همینجوری لاغره اول صورتم لاغر میشه نمیخوام اینجوری ب خازر همون وگرن ...

ببین رژیم خیلی چیزه عنیه من تو زندگیم یه بارم رژیم نگرفتم الان ۴۲ کیلوعم مثل گاو ام میخورم تو هم سفره یه بار مصرف ببند به شکم و پهلوت ورزش های هوازی کن و دراز نشست و... خیلی سریع نتیجه میگری آجیت این کارا رو میکنه خیلی خوش استایله 😉

ببین رژیم خیلی چیزه عنیه من تو زندگیم یه بارم رژیم نگرفتم الان ۴۲ کیلوعم مثل گاو ام میخورم تو هم سفر ...

چون لاغری و وزن نداری رژیم برات عنه😂😂😂

من خدایی چاق نیستم توپر رو به لاغر اما دوست داشتم لاغر مطلق می‌بودم 

گرچه همیشه باید مواظب غذاهایی که میخورم باشم وگرنه چاق میشم 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

ماه بعد درد اینه لاغر میشم صورتم همینجوری لاغره اول صورتم لاغر میشه نمیخوام اینجوری ب خازر همون وگرن ...

ببین برای صورتتم اب زیاد بخور روزی ۵ لیتر خیای جوابه بعد ناهار دو لیوان اب بخور دیگه بقیش دست خودته کی بخوری پودر جوانه گندومو از یاد نبر صبحا ناشتا یه قاشق بریز تو اب خنک قاطی کن بزن بر بدن تا بشی کرگدن (میدونم خیلی نمکم) اره دیگه ماساژ صورت و گونه یادت نره دیگه بوس بوس

والا میبینی مردم میموشن شکمم دارن این هوا😂ولی چکن باسنمم تخته شکم نمایان تره اونا باسنشون قشنگ پوشش ...

اره دقیقاااا

مردم چاق میشن میدن به باسن برا من کلا میره به شکم😭😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!