2777
2789

بیدار بودم یکی سرتا پا مشکی داشت آروم میومد نزدیکم چشمام باز بود و شاهد همه چی بودم تمام توانمو جمع کردم برقو روشن کردم خانوادم همه خواب بودن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار بودم یکی سرتا پا مشکی داشت آروم میومد نزدیکم چشمام باز بود و شاهد همه چی بودم تمام توانمو جمع ...

منم تقریبا دیدم گوشیمو خواست بهش دادم بعد یه چیز بلند شبیه میله برداشت بزنه محکم اونو گرفتم 

منم تقریبا دیدم گوشیمو خواست بهش دادم بعد یه چیز بلند شبیه میله برداشت بزنه محکم اونو گرفتم

مطمئنی دزد نبوده؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

😅اخه قفل کرده بودم شبیه بختک بود اصلا نمی‌تونستم حرف بزنم

شاید واقعا درد بوده و ترسیدی

خیلی وحشتناکهههه

خواب بختک ببینیم یا بختک رو تجربه کنیم؟

توی خواب اگر موجود ترسناک ببینی که اوکیه فقط خوابی میپری ازش

ولی اگر بختک باشه(که از لحاظ علمی اصلا بختکی در کار نیست فقط یک اختلال کوچیک مغزیه موقع خواب)

اونطوری بدن بی حس و بی جون میشه و قفل میکنه

نفس کشیدن و جیغ زدن سخت میشه

گاهی احساس تعرض و تجاوز میکنه شخص

و توهم میزنه

که تماماً برمیگرده به مشکلات خواب. 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40