2777
2789
عنوان

چیزی ک شوهرم گفته من چیکارکنم

196 بازدید | 15 پست

تاپیک قبلی گفتم‌ک شوهرم ازم خواسته ک خونه بگیره برام با مغازه شهر خودمون ک کار کنم  برم دانشگاه هم خودشم کارش هفت هشت ساله ک شهر دیگس میگ ک خودشم بره سر کار هرماه بیاد خونه ۵ روز بمونه خیلی سختمه بخوام قبول کنم تنهایی زندگی بچرخونم قبلش میگفت بریم شهری ک کارش هست ولی بخاطر هزینه های بالا میگ ن یعنی اگ بریم اونجا یا مغازه یا دانشگاه یکیشو میشه انتخاب کنم ک دانشگاه برم هم نمیتونم پول جمع کنم 

ولی شهر خودمون همه اینا هستش شوهرمم میره سرکار ماه ب ماه بیاد 

بنظرتون خیلی سخت میگذره اصلا شبارو نمیدونم چجور ادم‌بتونهدتنها باشه ولی میگ ماه ب ماه میاد دوران نامزدی هرچی اصرار میکردم زود نمیومد الانم‌میترسم

بنظرتون بگم ک ب مادرش بگه ک شوهرم بالای خونشو بسازه برا ما 

چون قبلش مخالفت میکرد با این‌کار میگفت بیاین پیش خودم قبول نکردم 

چیکارکنم خانما نظر بدید

من بودم میرفتم شهر محل کار شوهرم که کنار هم باشیم سختیاش تحمل میکردم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میرفتم شهر محل کار شوهرم که کنار هم باشیم سختیاش تحمل میکردم

اونجا سختی نداره رفتم اونجا مغازه نمیتونیم بگیریم دانشگاهم بتونم برم ب زور چون حقوقش خیلی نیست ک ب خونه و قسط و برسه

دور بودن از هم خوب نیست اصلا از هم شناخت کافی پیدا کردید؟

اره از ۱۲ سالگی تا الان میشناسیم همو باهم بودیم یعنی شناختمون از هم کامل شده شرایط جوری بوده ک کنار هم باشیم تا همو بشناسیم

اونجا سختی نداره رفتم اونجا مغازه نمیتونیم بگیریم دانشگاهم بتونم برم ب زور چون حقوقش خیلی نیست ک ب خ ...

اشکالی نداره عزیزم بالاخره کنار هم بودن خیلی بهتر 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

حالا پیشنهادم بدی معلوم نیست مغازه و دانشگاه اوکی شه برات اگه قراره یکیش باشه بهرحال اصلا نرو خونه شون

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

حالا پیشنهادم بدی معلوم نیست مغازه و دانشگاه اوکی شه برات اگه قراره یکیش باشه بهرحال اصلا نرو خونه ش ...

اونجا ک باید تنها خونه بگیریم کسیم نداریم تو اون شهر 

چون الان پول نداریم نمیتونم هم برم دانشگاه و هم مغازه بگیریم اونجا

اونجا ک باید تنها خونه بگیریم کسیم نداریم تو اون شهر چون الان پول نداریم نمیتونم هم برم دانشگاه و هم ...

برو پیش خودش و خونه جدا از مادرشوهر و فقط دانشگاه برو 

عجیبه اول زندگی راضیه به دوری

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

چطور میتونی تو این گرگ بازار شوهرتا تنها بزاری؟بنظرم حتمن برو همون شهری ک شوهرت کار میکنه.

میترسم از همه چی بخدا اگ بریم اونجا هیچی نمیتونیم جمع کنیم اگرم بمونم تنهام و شوهرم اون ور تنها

برو پیش خودش و خونه جدا از مادرشوهر و فقط دانشگاه برو عجیبه اول زندگی راضیه به دوری

خونه مادرشوهر ک اصلا نمیخوام برم 

چون اگ با هم بریم شهری ک کارش هست نمیتونم یک ریالم‌جمع کنیم یعنی فقط میتونیم اجاره بدیم و قسط دانشگاهم ک تو شهر بزرگ هزینش زیاده 

ولی میگ اگ بمونم شهر خودم خونه بگیره اجارش کمه مغازه و دانشگاه هم همینطور خرج خیای پایین تره ولی من‌نمیتونم با تنهایی کنار بیام

میترسم از همه چی بخدا اگ بریم اونجا هیچی نمیتونیم جمع کنیم اگرم بمونم تنهام و شوهرم اون ور تنها

چی بگم والا هرکی صلاح خودشا بهتر میدونه.بازم خودتون بهتر میدونین چی براتون خوبه چی بد.ولی اینکه از هم جدا باشین جالب نیس.ایشالا ک بهترینها براتون رقم بخوره