2777
2789
عنوان

پنجشنبه وجمعه های خود را چگونه میگذرانیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتشم💋 خیلی استرسشو دارم فقط میگم خدا کنه زودتر بگذره

چشم بهم بزنی تمومه گلمم

فردا اگر منو یادت بود برام دعا کن میگن  موقع زایمان دعا گیرا هست🥲❤️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

چشم بهم بزنی تمومه گلممفردا اگر منو یادت بود برام دعا کن میگن موقع زایمان دعا گیرا هست🥲❤️

چشم عزیزم حتما😍 ..توروخدا توام دعام کنی ابروریزی نکنم 😞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چشم عزیزم حتما😍 ..توروخدا توام دعام کنی ابروریزی نکنم 😞

مرسی خانم گل

حتماااا🥰😘

نگران نباش من خواهرمم طبیعی بچش بوده اونم مدفوع کرده میگ اصلا ماماها ودکترا اگر شعور داشته باشن چیزی نمیگن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

مرسی خانم گلحتماااا🥰😘نگران نباش من خواهرمم طبیعی بچش بوده اونم مدفوع کرده میگ اصلا ماماها ودکترا ا ...

چی بگم خدا ابرومو حفظ کنه فقط 🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

من خیلی نی نی دوست دارم به جای این چیزا بشین فکر کن چقدر کوچولو و نازه قرارع باشه خودا🥹🥲

عزیزم 😍انشاالله تو هرمرحله ایی از زندگبت هستی ب ارزوهای قشنگت برسی🙏🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40