2777
2789
عنوان

وسواس فکری رو نوزاد

72 بازدید | 5 پست

حس میکنم همش بچمو بد میگیرم یا بد پوشکش میکنم یا مدام فک میکنم سردشه گرمشه خیلی فکرای مزخرف دارم حس میکنم تنها از پسش بر نمیام شمام از این فکرا داشتین بهم دلداری بدین این فکرا تموم میشن 🥲 بعضی وقتا خسته میشم از شیر دادن بهش و اروغ گرفتنش دلدردم هست اینقدر گریه میکنه سیاه میشه رنگ صورت بچمم سبزه ست هر کی میرسه اژ راه میگه سیاهه حس بد بهم میده جوابشونو مبدم ولی بازم حرفشونو میزنن نوزادم بیست و سه روززشه امکانش هست رنگش سفید تر بشه ؟

خاک برسرشون که تو این دوره زمونه انقدر وقیحن که به نوزاد میگن سیاه ..... سیاه دل خودشونه،  شما لطفا خودت قوی کن که بچه اگر فرضا پوست صورتش روشن نشد اعتماد به نفسش رو از دست نده ... با این آدماهم رفت و آمد نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم تو پنج شیش ماهگی ماشاالله ب حدی تپل شده بود الان عکساش رو نگا میکنم انگار درحال انفجار بوده بعد خانواده شوهر بعضیاشون میگفتن چقدر لاغر شده یا ۲ ماهگیش اندازه ی بچه ی ساله بود مامان بزرگ شوهرم میگفت چقدر کوچیکه عروسشون در اومد گفت شکم مادر مگه چقدر جا داره شما توقع دارین ی بچه ۵،۶ساله ب دنیا بیاره در کل ی گوشت باید در باشه یکی دروازه هرچی میخوان بگن من ک واقعا برام مهم نبود

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4