2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها سخت به خواستشون میرسن

96 بازدید | 11 پست

خیلی طول میکشه و رنج های زیادی میشکن تا خدا خواستشونو بده آخرشم به بهترین نحو میرسن اما به سختی چرا واقعا اما بعضی ها رو راخت به خواستشون میرسونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیدگاه شما کاملا اشتباهه 

خدا انسان رو ازاد افریده  و قرار نیست به کسی خواسته ای بده این انسان خودش هست به هرچی خاست میرسه یا نمیرسه

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

باید دعا زیاد کرد

نه بابا ربطی نداره مثلا دیدی یکی ۱۵ سال دنبال بچه دار شدنه کلی نذر دعا میکنه دوا درمون میکنه   میمیره تا به خواستش برسه میرسه هااا اما به سختی چرا واقعا بعضی ها باید با رنج و سختی برسن

نه بابا ربطی نداره مثلا دیدی یکی ۱۵ سال دنبال بچه دار شدنه کلی نذر دعا میکنه دوا درمون میکنه میمیر ...

اینجور خواسته های بزرگ بزرگ حتما باید به وقتش اتفاق بیفته ک ب نفع طرف باشه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن