2777
2789
عنوان

یا امام حسین به حق این شب عزیز

134 بازدید | 17 پست

من رو به دو تا خواسته هام برسون 

منم قول میدم دو تا کار به خاطر شما انجام بدم 🥺💔

ممنون میشم برای دل شکستم صلوات بفرستید منم برای شما میفرستم ان شاءالله خدا همه رو به حاجت هاشون برسونه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ته قلبم یه خواسته دارم 

که از خودشون و حضرت عباس میخوام 

اگر بشه ،به حق و حرمت مادرشون،۱۰رروز محرم روضه میندازم 

یه تار موم رو هم دیگ بیرون نمیزارم

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

انشالله ب حاجتت برسی منم ب ارزوم..

ممنون عزیزم انشاءالله همچنین شما 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

حاجتروا بشی الهام صل آلا محمد و آل محمدبرای منم دعا کن به حاجتم برسم

فرستادم عزیزم 

انشالله حاجت روا بشی گلم

منمون گلم 

التماس دعا

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

منم از ته قلبم یه خواسته دارم که از خودشون و حضرت عباس میخوام اگر بشه ،به حق و حرمت مادرشون،۱۰رروز م ...

حاجت روا بشین عزیزم 

سلام ایشالا به اون چیزی ک میخوای رسیده باشی

سلام قربونت برم عزیزم نه حالا حالا ها نمیرسم متاسفانه 🙃❤