2777
2789

خیلی دیدم اینجا خانم جدا شدن و خواستگار میلیاردی داشتن یا گفتن پسر مجرد خواهانمه و ازدواج کردن ، چطوری ی پسر انقد وابستتون میشه ک هرکاری براتون می‌کنه و اکثرا دیدم میگن آقا کلی براشون خرج کرده .

بعد من توی ی رابطه بودم ک آقا از خدم کلی بزرگتر بود با این حال بازم ول کرد منو با اینکه چهرم خوبه بعد دوسال سر ی بهانه الکی ولم کرد و اصلا پیمو نگرفت بعدش

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

من همچین چیزی اینجا و توی واقعیت ندیدم بیشتر از ۱۴ ساله اینجام. دوما هر چیزی اینجا می خونید باور نکنید. اغلب تاپیکهای گل و بلبل تناقض توی تاپیکهای طرف هست.

حالا یه مطلقه ای هم ازدواج خوب کرد روزی بقیه رو که نخورده. بعد هم مطلقه هم ادمه. برای هر کسی ممکنه پیش بیاد . چرا ادم باید بیاد بگه نه چرا مطلقه رفت خوشبخت شد من مجرد و نخواستند.

ترنج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن بخاطر همینه؟آخه اکثرا این مورد رو توی خانم های جدا شده دیدم

شاید چون میگن یه بار ازدواج کردن ساده گیر ترن نمیدونم واقعا ولی خودم شدیداً مخالفم بااین موضوع 

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همچین چیزی اینجا و توی واقعیت ندیدم بیشتر از ۱۴ ساله اینجام. دوما هر چیزی اینجا می خونید باور نکن ...

عزیزم حالا اینجا دروغ میگن تو واقعیت خب ک می‌بینیم این چیزا رو 

بعضیا بلده کارن 

البته ما بین اون همه خانومی ک طلاق گرفتن زوم میکینیم رو دو سه نفرشون ک این شانس رو آوردن خیلی ها هستن ک تنها میمونن و یا با مرد بچه دار ازدواج میکنن 

من همچین چیزی اینجا و توی واقعیت ندیدم بیشتر از ۱۴ ساله اینجام. دوما هر چیزی اینجا می خونید باور نکن ...

شما خدت لفظ نادرست مطلقه رو داری استفاده میکنی 

منم نگفتم فرقی دارن هیچ فرق ندارن شما چشت نخورده من خیلی وقته اینجام اکثرا دیدم خانم هایی ک یکبار جدا شدند پارتنر های خیلی خرج کن و وابسته ای داشتند و این مورد تو مجرد های اینجا ندیدم از صد تا یکی نیست گلم من کلی دارم میخونم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

عزیزم حالا اینجا دروغ میگن تو واقعیت خب ک می‌بینیم این چیزا رو بعضیا بلده کارن البته ما بین اون همه ...

شاید حق با شماست آخه من به طرفم هم محبت میکردم هم ۱۴ سال کوچکتر بودم هم زیباتر اما بازم رفت اونم بعد دوسال بخاطر ی بهانه الکی

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

شما خدت لفظ نادرست مطلقه رو داری استفاده میکنی منم نگفتم فرقی دارن هیچ فرق ندارن شما چشت نخورده من خ ...

رفرنست نی نی سایته؟

چه می دونی گوشی دست دختر ۱۱ ساله ست یا مطلقه ۳۵ ساله که پسر مجرد میلیاردر عاشقش شده

شما خودت هم ندیدی

مطلقه دقیقا عربی جدا شده ست. 

ترنج
رفرنست نی نی سایته؟چه می دونی گوشی دست دختر ۱۱ ساله ست یا مطلقه ۳۵ ساله که پسر مجرد میلیاردر عاشقش ش ...

کلمه عربی مال عرب هاست ن ایرانی ها

ن خیر نی نی سایت نیس همه جا دیدم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی