2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی از بابام متنفرم

من از کسی متنفر نیستم ولی شاید از خودم متنفر باشم بخاطر خوبیایی که در حق دیگران کردم ولی اونا با بدی جوابمو دادن با شکستن دلم با ناراحت کردنم دیگه تحمل این دنیارو ندارم دلم میخواد برم حتی اگه جام تو جهنمم باشه راضیم فقط برم چون هیچ دردی بزرگ تر از این درد که الان دارم میکشم نیست 

نکنه توام دردت شبیه واسه منه

با شوهرم دعوا کردم تو دعوا یه چیزایی گفت ک فهمیدم خیلی آدم کثیفیه فهمیدم هیچ وقت دوسم نداشته 

از همه ناراحتم از بابام مامانم از دست خودم 

دوس دارم‌بمیرم دل همشون و بسوزونم دلم میخواد بفهمن ک چقد ناراحتم کردن همین الان دارم با گریه مینویسم

فقط از خدا سلامتی بچه هام و میخوام

هی نمیدونم بخدا دقیق ولی تو دوتا تایپیکای آخرم درموردش حرف زدم

من انقدر تو زندگیم شوهرم اصلن منو ندید یه بار جلو خانوادش پشتم واینستاد اصلن منو نفهمید تو مدت 6 ال 7 سال افسردگی گرفتم زندگیش همش شد کارشو دوستاشو گوشیش و خانوادش منو اصلن نفهمید یه بار نگفت این زنه منه دشمنم که نیس بزار یه بار بفهممش بخدا زندگی این نیس که لباس کم نداشته باشی نمیدونم از خوردو خوراک کم نداشته باشی یا نمیدونم چیزای دیگه زندگی درد کردنه دوس داشتن حامی و پشتیبان بودنه ادمو فهمیدنه