2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

24 بازدید | 4 پست

من اطلاعات ام صفر صفره

در زمینه سیاست...اقتصاد..تاریخ چه ایران چه جاهای دیگه...مذهب...علم ...جغرافیایی...مکاتب ادبی و ادبیات و...کلا هرجا میریم بحث میشه من تو باغ نیستم 

حتی پیش پا افتاده ترین چیزا زا نمیدونم 

حتی مناسبت هارم حفظ نیستم 

مثلا عید فطر قربان غدیر نمیه شعبان اینا را قاطی میکنم 

خیلی دلم میخواد اطلاعات کسب کنم 

بنظرتون برای اینکه درمورد تاریخ جهان کتاب بخونم با چی شروع کنم که داستان وار و ساده باشع و یاد بگیرم 

و همچنین زمینه های دیگع 

مثلا این ایسم هارا اصلا حفظ نمیشم ..مثل رعالیم.. ناسیونالیسم و اینارا نمیدونم چیه

بنظرم چیزایی که دوست داری راجبش بدونی رو یه جا بنویس و هر روز یه چیزی بخون...

چون اکثرا تاریخ برای خیلیا مثل من خشک و خسته کننده ست،میتونی به هوش مصنوعی بگی برات فلان اتفاق رو داستانی بگه... اینطوری بهتر تو ذهنت میمونه

رو من جواب داده

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بنظرم چیزایی که دوست داری راجبش بدونی رو یه جا بنویس و هر روز یه چیزی بخون...چون اکثرا تاریخ برای خی ...

آخه حتی نمیدونم چه وقایعی رخ داده و چی بوده اصن که بدم هوش مصنوعی 😆

همه میگن کتاب بخون ولی نمیدونم چی برا سطحم خوبع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حتی نمیدونم چه وقایعی رخ داده و چی بوده اصن که بدم هوش مصنوعی 😆همه میگن کتاب بخون ولی نمیدونم چ ...

میتونی از جنگ جهانی اول و دوم شروع کنی...

میتونی اتفاقات و تاریخ اتفاقات رو بتونی چون گفتی اینارو هم دقیق نمیدونی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️