2777
2789
عنوان

دخترای سنتی

313 بازدید | 38 پست

سنم بالاس هنوزم شرایط ازدواجم جور نشده از طرفی هم اهل رل و...نیستم

فکر میکنم دختری مثل من دیگه وجود نداره

۳۲سالمه تا حالا به پسری حتی جمله دوستت دارمم نگفتم

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

منم ۴۴ سالمه مجردم ولی عاشق شدمو دوستت دارم گفتم چون نخواستم از ایران برای همیشه برم باهاش ازدواج نکردم سنتی هم کلا نمیخواستم هرگز ازدواج کنم

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله مامانم 35 ازدواج کرد با یک پسر مجرد پسره خوش قیافه به سن نیست انشالله بهترین بخت نصیبت

متاسفانه نمیزارن. دشمن دارم همیشه پیش دعانویس میره بختمو میبنده

متاسفانه نمیزارن. دشمن دارم همیشه پیش دعانویس میره بختمو میبنده

نمیدونم عزیزم من به این چیزا عقیده ندارم

مذهبی هم هستم

ولی یک مشت دعا جلو بخت کسی رو نمیگیره

همش رو بسپر به بالا سری💙

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

نمیدونم عزیزم من به این چیزا عقیده ندارممذهبی هم هستمولی یک مشت دعا جلو بخت کسی رو نمیگیرههمش رو بسپ ...

فک میکنی نسپردم؟

دوستم زمستون 2سال پیش ازدواج کرد. 38 سالش بود اون موقع. سنتی ازدواج کرد. بخت خیلی خوبی هم قسمتش شد. 

خودم 29 سالگی ازدواج کردم. منم توی عمرم دوست پسر نداشتم. ارزشم بیشتر از این حرفا بود. خیلی هم خواستگار داشتم ولی به دلایل واهی رد میکردم. 

امثال من و شما کم نیست. فقط بسپار به خدا. خودش درست می‌کنه. فقط بعد ازدواج خدا رو از یاد نبر.