یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما مهمونی میریم ۱۱و نیم پا میشیم تو خونه خداحافظی میکنیم و فوزی میریم تو آسانسور که کم حرف بزنیم ....مهمونم بیاد تا ۱۱ پذیراییو تموم میکنم پاشن برن ولی از اونور تاکید میکنم زود بیان مثلا مهمونی شام میگم ۵ اینجا باشید لطفا خوش میگذره ....
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
میدونید من هیچ وقت چیزی نمیگم.حتی مسیر رفت وامد مشترکمون هم خودم تمیز میکنم۶ ماهه گذشته اصلا تمیز نکرده.وپیش خودم گفتم اشکالی نداره.ولی اقای همسایه بارها به همسرم گفته پسرت در رو محکم باز وبسته میکنه.پسر من ۴ سالشه.وهمیشع بهش تذکر میدم.مامان اروم حرف بزن همسایه میشنوه