2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر بی فرهنگ و نخوردن

344 بازدید | 21 پست

کار فوری داشتم میخواستم سریع برسم

بعد اینجا ها که چایی میدن نذری ( اسمشو بلد نیستم)

برای یه چای چنان ترافیکی راه انداخت 

مسیر ۲۰ دقیقه ای ۴۰ دقیقه شد 

از تو عابر پیاده موتوری میاد و تو خیابون آدم میپره جلو ماشین 

لیوان های یکبار مصرف ریختن تو خیابون

قشنگ دلم میخواد یه کمربند بدن دستم بزنمشون این بی فرهنگ هارو

با ۲۵۰۰ سال تمدن چه بلایی سر فرهنگ مردم اوردن 

که آشغال نذری اشونم گوشه خیابون ول میکنن

گشنه های بی شعور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه آشغالهاشونو رو زمین میریزن بله کار درستی نیست 

ولی اینکه فکر میکنید برای چای خوردن گرسنه هستن خیر اینطور نیست بیشترمردم اعتقاد دارن که چون نذری هست برن  حتی شده یه قطره از اون چای بخورن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

اون چایی رو همه تو خونه هاشون دارن، دلیلش گشنه و نخورده بودن نیست

بعد اینکه تو شهر شما فقط برای چایی ترافیک میشه؟ یعنی ممکن نبود دلیلش چیز دیگه ای باشه که به خاطرش  اینقدر از کوره در رفتید؟

کسی که ادعای تمدن داره باید مواظب ادبیات و رفتارشم باشه!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خیابون ببندن برای خرافات اشون

عزیزم این همه عصبانیت نمیدونم بابت چیه عاشورا و اربعین جزء  اعتقادات و فرهنگ ماست تو این روزها همه جا نذری پخش میکنن 

حالا این یکی دو روز رو شما صبوری کن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

طرز ادبیات شماهم نشان از فرهنگ و تمدن چندین هزارساله نمیده

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨