2777
2789

کارمنده ده ساله بهش میگن کار دوم راه بنداز نمیندازه خونمون رو با بدبختی ساختیم  روستا هنوز برق و گاز غیر قانونی داریم هرکی میفهمه میگه خاک تو سرتون یه گاز چیه نمیکشیم

همه بهش گفتم کار دومی بکن اسنپی نمی‌دونم هرچی به ذهنت میاد ولی همیشه آرزو های بزرگ داره با کار خیلی کم همه اطرافیان حقوق های بالا دارن ما هیچی یا این حقوق حتی فکرش هم نمیکنم بچه بیارم ۱۹ تومن ایناست

همینم نمیدع من مدیریت کنم اصلا نمی‌فهمم چی میشه نمیزارع من تصمیم بگیرم حتی نمی‌دونم کجا می‌ره اصلا 

شوهرای دوستام اینا همشون چند تا کار می‌کنن این بیخیال دنیا روزایی که خونه است می‌خوابه فقط یه ۲۴ ساعت شیفته دو روز بعدی خواب 

من خودم آدم خیلی بلند پروازی هستم درس میخونم سال دیگ میرم طرح علوم پزشکی درآمد دارم واقعا دیگ دارم کم میارم باهاش همه به فکر پیشرفت این راضی از شرایط هیچ وقت هم پول هیچی ندارع 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه که فکر بچه نیستی بعنی عقلت از هشوهرت۱۰ هیچ جلوعه.فردا هم دیدی زندگیت باهاش جور نمیشخ راحت تر راه خودتو میری

امضای موقت (به دلیل لغوکاربری ظالمانه این جانب فقط لایک و نگاه میکنم!☻)
شاید بنده خدا کارش سخته خسته میشه نمیتونه شعل دوم هم داشته باشه کنارش

کارش تو بیمارستان هست کارمند یه قسمتی

همینه که فکر بچه نیستی بعنی عقلت از هشوهرت۱۰ هیچ جلوعه.فردا هم دیدی زندگیت باهاش جور نمیشخ راحت تر ر ...

واقعا  تو این حالت چجوری به فک. بچه باشم 

اره کار خوب میکنی.چند ساله متاهلی

ده سال میشه ۵ سال عقد مون طول کشید سر همین کاراش الانم ۵ ساله خونه خودمونیم 

واقعا تو این حالت چجوری به فک. بچه باشم

بعضیا کلا علاقه دارن به بچه اوردن به بقیش اصلا فکر نمیکنن زبادم هستن حتی تو همین سایت خیلیا شوهراشون بیکار و معتادن اینا دنبال بچه به عنوان دلخوشی 

امضای موقت (به دلیل لغوکاربری ظالمانه این جانب فقط لایک و نگاه میکنم!☻)