2777
2789
عنوان

از مادرتون خسته شدین

89 بازدید | 7 پست

از چشمتون افتاده یا شده خسته شین ازش؟

مامانمو دوست دارم اما از رفتاراش متنفرم همیشه منو مقصر میدونه . ناراحت شه از زندگی میگه تو به چ دردم میخوری برام سودی نداری شرت خلاص شم شر تو برو ازدواج کن راحت شم از دستت و ... 

شوخی‌هایی که میدونه حساسم روشون باهام میکنه

مدام قهر میکنه چون پدرم فوت شده منو از بچگی بزرگ کرده میگه جوونیم پات گذاشتم حق نداری اینطور رفتار کنی یا اصلا از من ناراحت شی

حالم داره بهم میخوره از این زندگی افسرده و داغونم و اونو مقصر میدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ام اینطوریه مثل مامان شما

ولی مامانم رو خیلی دوست دارم برعکس اون از دست غر زدن و گریه کردن های من خسته شده همش انرژی منفی میدم بهش ، همش شکست و ناکامی داشتم که اونم تحت تاثیر قرار داده میخواستم با اندک پولی که داشتم دنیا رو به پاش بریزم نشد ...

تازه پول خودشم بود ... چقدر باید مامانم و خودم جلوی بقیه خراب شیم و صورتمون رو با سیلی سرخ نگه داریم نمیدونم والا 

راستش عدالت خدا رو مقصر میدونم ... انگار نمیتونم قبول کنم خدا این آیه ها رو گفته باشه که خودکشی نکنید یا من به اندازه پوست خرما به کسی ظلم نمیکنم ... 

خاله ام اینطوریه مثل مامان شماولی مامانم رو خیلی دوست دارم برعکس اون از دست غر زدن و گریه کردن های م ...

هعی 💔 دقیقا منم قبول دارم منم نمیتونم باور کنم منم عدالت خدا رو مقصر میدونم