هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1866 عنوان یه دعوای بزرگ سر اینکه من نمیام به مهمونی اتفاق افتاد 106 بازدید | 5 پست خیلی خیلی با شدت طوری که بهم تشنج دست داد و تن و بدنم میلرزیدخیلی بد بود😭😭 خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ 1404/05/23 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4088 میرفتی دیگه این کارا چیه😑 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1866 میرفتی دیگه این کارا چیه😑 خب یه دختر ۲۲ ساله حق اینو نداده به مهمونی نره ایا😢 خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1866 چرا نخواستی بری؟ کلاس انگلیسی داشتم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️