2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این اقا و موضوع چیه

50 بازدید | 6 پست

من یه ماهی هست اومدم یه شرکتی

یه همکاری دارم که از همون اول کمی تا قسمتی ازش خوشم اومد

اونم انگار بدش نمیاد.. هی به بهانه های مختلف میاد پیشم و حتی بدون اینکه من بخوام میاد کمکم میکنه و به هر طریقی شده میخواد یه دستی برسونه

جوریکه انگار بقیه هم تا حدودی متوجه شدن رفتارش با من فرق داره

فقط یک اخلاق بدی که داره اینه که هرچند من از ادمای شوخ طبع خیلی خوشم میاد ولی اینکه با همکارای خانوم شوخی میکنه خیلی مخمه

البته فقط با خانوما نیست با اقایونم زیاد میگه میخنده، ولی در کل من خوشم نمیاد با خانوما شوخی میکنه

مثلا با خودم میگم فرضا ارتباطی شکل گرفت و مثلا ازدواج کردم، میتونم با این موضوع کنار بیام؟

هرچند خودمم ادم شوخی هستم و خوش خنده 😐

یکی این مورد 

یکی اینکه خیلی دوست دارم بدونم ارتباطش با نفر قبلی من چطور بوده؟ چون شنیدم دختر زیبایی بوده و اینا

و سمت من و ایشون طوریه که زیاد لازم میشه که صحبت کنیم و اینا

بعد خب قطعا با اون قبلیه هم صحبت و برخورد زیاد پیش میومده

بنظرتون میشه فهمید؟ خودم فکرکردم از یکی از همکارای قدیمی که ادم مطمئنی هست بپرسم باز گفتم هنوز نه به داره نه به باره چی برم بگم خیلی ضایع ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در درجه اول تا وقتی یه آقا مستقیم بهت پیشنهادی نداده سعی کن ذهنت رو درگیر نکنی

از اون گذشته هر رفتاری که الان میبنی احتمالش کمه تغییر کنه

پس اگه جز خطوط قرمزته دنبال این مرد نباش

مورد آخرم که افتضاحه مبادا مبادا انجامش بدی

در درجه اول تا وقتی یه آقا مستقیم بهت پیشنهادی نداده سعی کن ذهنت رو درگیر نکنیاز اون گذشته هر رفتاری ...

دیگه خواه ناخواه درگیر میشه مگه میشه احه

مورد اخرو احتمالا اگر موضوع جدی بشه انجام میدم

چقدر بد که شوخه

یعنی همه چیزایی که میخوامو داره ها

دیگه خواه ناخواه درگیر میشه مگه میشه احهمورد اخرو احتمالا اگر موضوع جدی بشه انجام میدمچقدر بد که شوخ ...

بله میشه شما باید جلوی ذهنت رو بگیری

چون مردا تا حرف مستقیم نزنن هیچ برداشتی از توجهشون نمیکرد