2777
2789

فقط چندتا دوست پایه بود تنهایی اذیت مبکرد ولی خوبیاش بیشتر بود فامیل انقد عذاب داد و خواهرم تهمت زد تا برگشتم پیش خانواده همه سرمایم رفت بعد ازدواج کردم که هر روز یک داستان خانواده شوهر ودخترشوهر داشتن الان به شوهرم گفتم ازدواج هیچی بهم اضافه نکرد ی خورده امنیت مالی فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص ضد افسردگی میخورم الان داروها عوض شدن خوابم بهم ریخته اومده خونه چای و غذا میخاد بهش میدم میگه تو هم بخور میگم اشتها ندارم میگه ناشکری اره به قرص اعصاب و افسردگیم ناشکرم احمق فکر نیکنه خونه خودم غذا نبوده

من تنها زندگی میکنم...خسته م اما ادامه میدم جفتشون بدیا خودشو داره اگه خانواده سالم داشته باشی نزدیک ...

خانوادم بدبختم کردن مادرم از بچه هاش متنفره فقط به حرف مردم اصرار داره بچه هاش نزدیکش باشن زن از ما خوشت نمیاد ول کن دیگه 

خانوادم بدبختم کردن مادرم از بچه هاش متنفره فقط به حرف مردم اصرار داره بچه هاش نزدیکش باشن زن از ما ...

خب مگه خونه شوهرت نیستی؟ 

و اینکه چرا خوشت نمیاد از متاهلی مشکل شوهرت چیه؟

بنظرت نباید تلاش کنه زنذگی من از این داغونتر نشه

درسته ولی حرف من معنای دیگه ای داشت هیچ انسانی تاکید میکنم هیچ انسانی نمیتونه کامل باشه 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید