2777
2789
عنوان

چشم سوم

131 بازدید | 28 پست

بچه ها بعضی اوقات وقتی چشم هامو می بندم، عکس یک چشم نورانی رو وسط پیشونیم می بینم بخصوص موقع مدیتیشن یا وقتی تازه از خواب بیدار می شم.یه وقت چشم سوم نباشه؟چون من زیر نظر استادی کسی نیستم. چشم سومم باز نشه و دردسر شه برام؟تو رو خدا اگه کسی وارده بیاد راهنمایی کنه.

سلام خانوما وقتتون بخیر، یه مشکلی واسم پیش اومده، خیلی آشوبم. عاجزانه ازتون میخوام از ته دلتون یه صلوات واسم بفرستید. خدا بحق خداییش خیرتون بده

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن چیه نماز بخون حرف اون دختره مربی یوگارو تواینستانشنیدی؟اگه میشد واست میفرستادم تازه من قبل ا ...

مدیتیشن اصلا بد نیس اونکه میگه بده روشش غلطه تازه نماز و ذکر خودش مدیتیشن هس من باذکر مدیتیشن میکنم 

مدیتیشن اصلا بد نیس اونکه میگه بده روشش غلطه تازه نماز و ذکر خودش مدیتیشن هس من باذکر مدیتیشن میکنم

طرف خودش چند سال مربی بوده میگه بده حالا میخواد تمرین تنفس باشه یاهرچی میگفت ارتباط گرفتن بایه موحود دیگس نه خدا روش غلط و این حرفا چیه اون‌کسایی که خودشون رو علامه میدونن ضرر کردن 

طرف خودش چند سال مربی بوده میگه بده حالا میخواد تمرین تنفس باشه یاهرچی میگفت ارتباط گرفتن بایه موحود ...

کدوم موجود بابا؟ مدیتیشن ینی خالی شدن ذهن اصن بعضیا علم ندارن حالیشون نیست نظر هم میدن تون هم کجا؟ تو اینستا؟ ولش کن بابا حرف مفت زیادههه دستش ب گوشت نرسیده میگه بو میده 

کدوم موجود بابا؟ مدیتیشن ینی خالی شدن ذهن اصن بعضیا علم ندارن حالیشون نیست نظر هم میدن تون هم کجا؟ ت ...

گوشت چیه خیلبا از اسیبش گفتن حالا شماهام یه مزیت نام ببرید اصلا مزیت تداره اون خانوم چیز خاصی دستش نمیاد فقط اومده اشکار سازی کرده درضمن خیلیاتون ازهمین اینستا مدیتیشن رو شناختین کلا هرچیزی با سرو صدا معروف شد خوب نیس دریازود اسیبش رو میزنه یکی دیر یکی زود