2777
2789

به جز ورزش و رژیم چون برای من فایده ای نداشته

بهترین روش چیه؟ اسلیو ،بای پس، ساکشن چربی، قرص، آمپول و...

اگه از قرص و آمپول نتیجه گرفتید اسمشو بگید 

سابقه زایمان نداشتم و قصد بچه دارشدن هم ندارم که بعدش ابدو کنم 

من امبدینگ میرفتم چون دو بار رفتم عالی بود نه عوارضی نه چیزی ولی خب الانم دوست دارمبرم هزینه اش برام زیاده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترعموم معدش کوچک کرد نمیدونم چجوری ولی خیلی لاغرشد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مسلما پول بود ،عمل چون تو اطرافیانم دیدم ،خیلی عالی شدن هر کی هم گفت ضرر داره ،قبول نکن

وای ن توروخدا چربیاتو درنیار عملش ریسکه دورازجونتون اطرافمون دونفر فوت کردن پیش بهترین دکترا رفته بودن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من امبدینگ میرفتم چون دو بار رفتم عالی بود نه عوارضی نه چیزی ولی خب الانم دوست دارمبرم هزینه اش برام ...

چقدر کم کردی؟ کاشت نخ و سوراخ سوراخ شدن یه جوریه حالا تاثیری هم داشت

وای ن توروخدا چربیاتو درنیار عملش ریسکه دورازجونتون اطرافمون دونفر فوت کردن پیش بهترین دکترا رفته بو ...

با احترام  کلینیک و دکتر حاذق هست 

و همه شون زنده هستن شکر خدا 

هم ساکشن و هم اسلیو

چقدر کم کردی؟ کاشت نخ و سوراخ سوراخ شدن یه جوریه حالا تاثیری هم داشت

9 کیلو تقریبا کم کردم البته روزی یه ساعت پیاده روی رو داشتم تغذیه امم رعایت میکردم

سوزنه دیگه مگر بعضی جاهاش که درد داشت خیلی جاهاش حس نمیکردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲