2777
2789

جنسیتش برام مهم نیست  ولی دوست دارم بدونم😍

صورتم و بدنم جوش زده،بعضی وقتا احساس سرما میکنم،عاشق شوری و ترشی ام،حالت تهوع تا حدودی دارم،احساس ضعف و خستگی هم دارم،7هفته و 3روزمم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دختر

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

استارتر من احساس می‌کنم بچه‌ات پسره دلم میگه بچه‌ات پسره حالا نمی‌دونم چقدر درسته...بچه‌ها یه سوال برای اقدام کردن به بارداری هر شب اقدام کردن توی بازه ۴ یا ۵ روز بهتره یا یک شب در میون؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حسات درسته معمولا؟ 1شب درمیون بهتره

در مورد یه سری چیزا آره الان تا تاپیکتو دیدم به دلم افتاد انگار بچه‌ات پسره ... ماه قبلی اقدام داشتم ولی خب هر شب اقدام کردم این ماه پریود شدم الان تخمک گذاریم دقیقاً میشه ۴ شهریور نمی‌دونم چیکار کنم کی اقدام کنم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
فکر کنم یه شب یا دو شب در میون. هر شب ن

این ماه یعنی مرداد ماه اقدام کردم ولی خب ۵ شب پشت سر هم اقدام کردم  ولی متاسفانه دقیقاً ۵ روزش روزای قبل از تخمک گذاری بود چون شنیده بودم برای دختر زایی باید روزای قبل از تخمک گذاری اقدام کنیم ولی ما پریود شدم حالا نمی‌دونم دلو بزنم به دریا دقیقاً روز تخمک گذاریم که میشه ۴ شهریور اقدام کنم یا نه

ب نظرم پسر ابجیم همین بود پسر.  برای دخترش عاشق شیرینی یعنی میمیرد برای خرما و رطب تازه. فقط تنها شانشی ک اورد همون موقع ها فصل رطب بود

بعد برای پسرش خیلی خواب الود بود کسل و بیحال

ولی سر دخترش ایقد زرنگ و وسواس شده بود. در بدترین حالت کمر درد ولی هی خونه تمیز. یعنی ی لیوان کثیف نباید میمومد ظرف شویی