2777
2789
عنوان

نزاع با فروشنده

153 بازدید | 12 پست

دیروز با داداش کوچیکم رفتیم بستنی بخریم از سوپر مارکت

بستنی رو انتخاب کردیم از یخچال برداشتیم ولی داداش کوچیکم گفت بستنی رو دوست ندارم دوباره گذاشتم توی یخچال داداشم گفت بریم از جای دیگه بخریم منم گفته باشه بستنی هاش خوب نیست فروشنده یه دفعه گفت شعور ندارید بهتون یاد ندادن در یخچال رو باز نکنید به فحش کشید

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید میگفتی بستنی هاش خوب نیس....باید میگفتی چون دوست نداری اینا رو بریم جای دیگ....عیب گذاشتی رو بارش ناراحت شد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

کارتون جالب نبود، کار اونم واکنش بیش از حد بوده.

در کل باید اول اتخاب کنید اگر خواستید  بردارید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نظری ندارم 

چی بگم 

فقط میزدید بیرون 

انقدر حتما برق میره میاد اب میشن بستنی ها 

حالا دو نفرم الکی باز و بسته کنن که دیگه هیچ 

همون از بیرون شیشه انتخاب کنید اول بعد بردارید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم نمی‌دونم چند سالته ولی شما هیچ تقصیری نداری ولی اینو یادت باشه اگر چیزی رو خوشتون نیومد نیاز نیست بلند اعلام کنی!

مراقب رفتارت باش ولی اینو یادت باشه هیچکس حق توهین نداره

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞