2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@tennis‍ 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

بلدم 

تو گوگل هست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اسی خودم درست نکردم از تو گروه اشپزی ای که هستم برداشتم برات

اول هویج گذاشتم با آب یکساعت پخت بعد آبشو خالی کردم با دستگاه میکسش کردم البته چون داخل مخلوط کن میکسش کردم ی نصف استکان آب بهش اضافه کردم ک خوب میکس بشه،بعد ک پوره شد می‌ریزی داخل پیمانه،هر پیمانه هویج پخته ی لیوان آرد ی لیوان شکر نصف پیمانه گلاب میخاد،ارد رو گذاشتم رو حرارت کم نیم ساعت تفت خورد هر ده دقه یکبار آرد رو الک کردم ک خوب از هم بازبشن،بعدش روغن ب اندازه ای ک اردت توش روون بشه اضافه کن ده دقه سرخ بشه،بعدشم شکر و گلاب بزار رو گاز تا حل بشه بعد زعفران دم کرده غلیظ و پوره هویج تو بریز داخلش یکدست ک شد بزار ولرم بشه بعد بزن ب حلوات بعد تند تند با حرارت بالا هم بزن تا آبش کشیده بشه و نرم و لطیف بشه،بعدشم بکش تو ظرف و تزیین کن،نوشجان

حلوای_هوی‍‍ج 

اسی خودم درست نکردم از تو گروه اشپزی ای که هستم برداشتم براتاول هویج گذاشتم با آب یکساعت پخت بعد آبش ...

🥕#حلوای_هویج🥕

آرد 1لیوان

شکر 1لیوان

آب 1لیوان

هویج 4عددبزرگ

روغن نصف لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران وهل

طرز تهیه:

ابتداهویج ها راپخته و پوره کرده. 

سپس اب وشکر و گلاب و زعفران روی حرارت قرار داده وقتی به جوش امد کنار گذاشته تا کمی از حرارت بیفته.

آرد الک شده باحرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی ارد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد

سپس روغن رو بهش اضافه کرده و کمی تفت میدهیم

بعد پوره هویج رو به ارد وروغن اضافه میکنیم و سپس شربت را در چند مرحله اضافه مکنیم

هم میزنیم تاحلوا خودش رو بگیره.