2777
2789
عنوان

کیا توخونه ورزش میکنن

86 بازدید | 9 پست

و تونستن به اندام ایده آلشون برسن؟؟منظورم فقط وزن کم کردن نیس،من میخوام اضافه کنم،ولی حوصله باشگاه رفتنم نیس،توخونه میشع؟؟؟

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

من روزی یه ربع اگر حالم خوب باشه حلقه میزنم

یه دوره هم دکتر بهم گفته بود پیاده روی کنم روزی یکساعت رو تردمیل راه میرفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزی یه ربع اگر حالم خوب باشه حلقه میزنمیه دوره هم دکتر بهم گفته بود پیاده روی کنم روزی یکساعت رو ...

حتما میخواستی لاغریشی؟ولی من میخوام یکم پربشم 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

میشه از بازار برنامه دانلود کن ورزش کن ولی خب باشگاه یه چیزدیگس زیر نظر مربی هسی و از دستگاه استفاده ...

شما باشگاه میری،؟

حتما میخواستی لاغریشی؟ولی من میخوام یکم پربشم

اره میخوام لاغر شم با این اپلیکشن هام توخونه گاهی ورزش میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره عزیزم چن ساله

میترسم برم باشگاه لاغر بشم بیشتر

میترسم برم باشگاه لاغر بشم بیشتر

عزیزم فقط ورزش نیس باید از مربی برنامه غذایی بگیری حتما

یه سریا واسه تپل شدن مکمل استفاده میکنن ک اگه مربی صلاح ببینه برات مینویسه ک بگیری