و تونستن به اندام ایده آلشون برسن؟؟منظورم فقط وزن کم کردن نیس،من میخوام اضافه کنم،ولی حوصله باشگاه رفتنم نیس،توخونه میشع؟؟؟
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من روزی یه ربع اگر حالم خوب باشه حلقه میزنمیه دوره هم دکتر بهم گفته بود پیاده روی کنم روزی یکساعت رو ...
حتما میخواستی لاغریشی؟ولی من میخوام یکم پربشم
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
میشه از بازار برنامه دانلود کن ورزش کن ولی خب باشگاه یه چیزدیگس زیر نظر مربی هسی و از دستگاه استفاده ...
شما باشگاه میری،؟