الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب من یه کم وسیله خریدم هر چی حساب کردم دیدم ۱۰۰ اضافه گرفته پسرم فرستادم برد دوباره حساب کرد گفته ...
خوبه حالا این گردن گرفته من ی بار کاهو و یه کیلو سیبزمینی گرفتم شد 60 تومن نگاه برگه نکردم همینکه اومدم نشستم تو ماشین حزکت کردم تو راه دیدم 600 کشیده رسیده هم گم شده از دستم افتاده رفتم اس امس نشون دادم زیر بارم نرفت گفتمش باشه پس ده گردش حساب باید بگیری گفت نه اله و بله گفتمش ببین یا پولمو پس میدی یا همین الان زنگ شهرداری میزنم بیاد کل بساطتو برداره گفت ها من الان تو دخلم پول نقد ندارم در صورت اینکه دروغ میگفت موقه ک ی زنی ازش خرید کرده بود یه بسته ب اون بزرگی از جیبش پول در اورد جلوم باقیشو بهش داد منم گفتمش پس بریز ب حسابم بعد گفت همراه بانک ندارم هی ی چیزی میگفت و چرتو پرت میگفت بعد هر کی میومد ازش چیزی بخره گفتمش این کلاه برداره ازش چیزی نخرید بعد گف داری نون منو اجر میکنی اصلا برو ندارم از کجا معلوم من کشیدم و قبول نمیکرد گردش حساب بگیره رفتم از تو ماشین سیب زمینیارو اوردم خواستم بندازم روش و وایسم دادو بیداد کنم دیدم رسید زیر پام افتاده ب زووور ازش پولمو گرفتم.. خیلیا از عمد میکشن ابجی. ب پدل حروم عادت دارن
چقدر دلگیر😐😐😐قلبم گرفتاشکال نداره گرون میخریم در عوض تنوع داریم و قدم به قدم بستنی فروشی هست تو ش ...
ببین اصولاً اینجا بیشتر به اینکه خونه ماشین باکلاس شیک داشته باشند اهمیت میدن تا خورد و خوراک مثلا میبینی طرف تا اون طرف شهر میره واسه ۱۰ هزار تومان ارزون تر ولی شاسی بلند زیر پاشه