2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی چقدر ریلکسی تو معلومه میرفتم طلاق میگرفتم مهریه امم میزاشتم اجرا 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

با کبودی های بدون برو شکایت وپزشک قانونی چوب تو آستینش میکنن

3سال رفتم دادگاه پزشکی قانونی ردکمربندا نشون دادم حتی سی دی های فیلم سوپر لارختخوابها قایم کرده بود نشون دادم گفتن چون 3تابچه داری برو زندگی کن آخر سر برد منومحضر ازدواج گفت ثبت کنن بگو مهریه ت گرفتی 2نفرشاهدم آورد داداشش ویکی دوستش بخاطر بچه ها تحمل کردم ولی بخاطر زنبازی که میکنه من ازش جدا شدم طلاق عاطفی داخل یه خونه ولی جدا میخوابم بشم گفتم روزا میری زنبازی من دیگه کنارت نمیخوابم آلوده بشم تو کثیفی 

وقاحت در این حد مگه ممکنه!!!!

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل