2777
2789
عنوان

یعنی اینقد محدودیت عادیه

85 بازدید | 7 پست

من سی سالمه  ازدواج ناموفق داشتم بعد از نظر عصابو اینا خیلی وضعیتم بهم ریختس 

بایکی تو رابطم  گاهی میرم میبینمش

ن مسافرت میرم 

ن شب تا صبح بیرونم 

ولی خونوادم ب همون گاهی چند ساعت بیرون رفتنمم گیر میدن 

مامانم میدونه تو رابطم و میگه نباید باشی 

حالم خیلی بده 

کاش نجات پیدا کنم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشتن بعد جدایی به خونه پدری اشتباه محضه

عقد بودم جداشدم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
مستقلی؟ از لحاظ مالی

قبلا سرکار میرفتم ولی دیسک گردن گرفتم نرفتم ولی خب باهمین ک تو رابطم ساپورتم میکنه

قبلا سرکار میرفتم ولی دیسک گردن گرفتم نرفتم ولی خب باهمین ک تو رابطم ساپورتم میکنه

یکی از دلایلی که خونواده ب خودشون اجازه میدن توی هر مسئله ای دخالت کنن و باید و نباید تعین کنن 

اینکه شاغل نباشی 

وقتی شاغل باشی استقلال مالی داشته باشی تا حد زیادی اختیار دار خودت میشی چون از لحاظ مالی وابسته کسی نیستی

بخاطر عدم حضور توی خونه عادت میکنن ب بیرون بودنت 

یه کار مناسب پیدا کن و خودت رو مشغول کن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀